Też bym chciał szybko kupić ale niestety narazie brak kasy.Zakup planuję dopiero pod koniec tego roku.
Wiem iż się rok dopiero zaczął ale może ktoś będzie pod koniec 2008 planował sprzedaż 156 ?
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
Kurcze już mam na oku czerwoną 156 1.8 TS z 98 r.przebieg około 160 tyś.Kumpel ma do sprzedania w bardzo dobrym stanie,jest drugim właścicielem,wszystko na czas wymieniane a ostatnio serwisowana u P.Edka z 3B z Łodzi.Miałem okazję nią jechać i chodzi cacy.Cena dobra ale kurdę kasy brak
Alfa 155 2.0 TS 8V
Kurcze już mam na oku czerwoną 156 1.8 TS z 98 r.przebieg około 160 tyś.Kumpel ma do sprzedania w bardzo dobrym stanie,jest drugim właścicielem,wszystko na czas wymieniane a ostatnio serwisowana u P.Edka z 3B z Łodzi.Miałem okazję nią jechać i chodzi cacy.Cena dobra ale kurdę kasy brak
To może trzeba się było wstrzymać ze sprzedażą jeszcze kilka miesięcy?
Wiem jak to jest bez alfy/samochodu. Kiedy rozbiłem swoją, to dosłownie czułem się jak bez ręki.
Koniecznie musisz ten stan jak najszybciej zmienić. Życzę powodzenia!
- Rafał
Model: Inny
Silnik: Mercedes Coupe E220
Rocznik: 1993
Wysłany: 2008-01-21, 22:52
Garos nie martw sie,trafila w dobre rece Bede caly czas cie informowal o jej stanie
_________________ Tesknie za Alfa i za V6-tka :(:(:(
Nastepny cel to Alfa 166 tylko musze sprzedac merca...
Alfa 145 1.6 Boxer
Twoja jest cudownie piękna i napewno warta uwagi Obejrzałem fotki i powiem iż robi ogromne wrażenie.Zaczynam ostro tyrać i zarabiać aby pod koniec roku kupić
Rozumiem Sylwia iż nadszedł czas i kupujesz GTA ?
Alfa 155 2.0 TS 8V
Ja też jestem bez Alfy od miesiąca ponad. Skrzynia biegów się rozpadła drugi raz od sierpnia. Przyczyna? Krzywa kołyska pod silnikiem. Pozbyć sie jej na częsci nie moge- stoi. Ale kupuje wkrótce następna....164.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum