Model: Inny
Silnik: R2 652cm3
Rocznik: 1994
Wysłany: 2008-03-07, 16:21
grzelutek napisał/a:
Koledzy poratujcie,bo nic mi się nie chce otwierać
film sciagniety, ale nie chce sie otwierac w zadnym programie do filmow tak??
Jesli tak, to polecam zainstalowac sobie kodeki "k lite codec pack" Ja mam i wszystko dziala jak nalezy.Tylko przy instalacji zaznaczam sobie, zeby instalowalo wszystkie
Ciekawy film ale to nagranie moim zdaniem nie pasuje,bo ogląda się jakby ktoś umarł .Powinna być muza bardziej żywa,mamy żywe i szybkie Alfy i muzyka powinna to podkreślać.Oczywiście gratuluję pomysłu i wykonania
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
Super. Fajnie, że są tacy, którzy potrafią znaleźć jeszcze troszkę czasu i zrobić coś takiego.
Jak dla mnie to 5+! Muzyka również fajna, odpowiednio się kojarzy i w moim guście pasuje do slajdów.
Kosiar, dzięki za ostatnie foto
Pozdrawiam.
- Rafał
_________________ ...no alfa,
no fun!
Ostatnio zmieniony przez alces1 2008-03-08, 14:29, w całości zmieniany 1 raz
Kosiar, wielki szacunek za włożoną pracę.
Czy ten filmik jest rozwojowy za miesiąc będą filmy i zdjęcia z wyprawy na Węgry
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Pięknie zrobione, muzyka fantastyczna. brakuje mi tylko jedenj rzeczy. Na samym końcu gdy jest ściemnienie i muzyka milknie na chwilkę i jeszcze na sekundę czy dwie powraca, byłoby super gdyby pokazał się w tym momencie znaczek Alfa Romeo jaki doskonale znamy z naszych aut. Piekna robota. Jai programik ?? Adobe Premier czy Unlead Studio ??
_________________ "Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Wystarczy jedna chwila by zgasić je,
Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Zrozumiał ten co otarł się o śmierć...."
Świetny filmik, muzyka ... hmmm... mogłaby być (jak koledzy wspomnieli) szybsza, ale przy tej to się aż łezka w oku kręci ze wzruszenia.
Pewnie długo nad tym siedziałeś i muszę przyznać że odwaliłeś kawał dobrej roboty.
Po tych pięknościach co zobaczyłem na zdjęciach, to już chyba na żaden spot się nie wybiorę bo wstyd, kocham Alfę ale takie cuda to jeszcze tylko w sferze moich marzeń pozostają
Piękne auta, piękne i jeszcze raz piękne, a moja (stare, choć oryginalne, kołpaki na stalówkach, kilka rys na lakierze, siedzenie trzeszczy), napewno do nich nie pasuje , pomimo tego że jeździ tak samo.
obejzalem jest ciekawie zrobiony ale smutno mi bo mojej alfy tam nie ma,tak na wszelki wypadek ,,mozesz wklejac zdjecia mojej alfy ile chcesz,, swietna robota.
Cóż co mi tam Jak większość wie jest zlot na Węgrzech, na który jadę wraz z innymi. Zrobię filmik z tego zlotu i zaprezentuję publiczności. Aby ustrzec się problemów prosze osoby jadące na zlot o wyraenie zgody na publikację ich belli jak równiez ich samych w/w filmie.
_________________ "Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Wystarczy jedna chwila by zgasić je,
Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Zrozumiał ten co otarł się o śmierć...."
Jestem za a nawet przeciw a tak na powaznie to oczywiscie ze juz teraz wyrazam zgode jak rownierz udsostepnie swoje zdjecia ktore pstrykne na wegrzech. A co do filmiku Kosiara to wielkie brawa i pomimo tego ze nie ma w nim mojej beli to i tak sie ciesze ze zostalo w tym filmiku wykorzystane moje zdjecie
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum