Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 768 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2007-04-19, 14:44
AR_33 napisał/a:
Czytam Was i włos mi się jeży na głowie
mnie tez!!! zero optymizmu i wiary w tzw.pospolite ruszenie!!!
wkoncu mamy szanse zmienic swoj wizerunek na swiecie a juz przynajmniej w europie!
ktos napisal ze po co te hotele skoro beda sluzyc tylko na kilka dni...takiej bzdury dawno nie slyszalem! przeciesaz to jest swoista promocja naszego kraju! daje sobie reke uciac ze wiele osob ktore nas odwiedzi w czasie EURO jeszcze wroci do nas,aby pozwiedzac kraj!
ostatnio bylem na lotnisku w Pyrzowicach,odprawa trawala tyle ze masakra,a dzieki EURO powstana lotniska i obecne sie znacznie rozbuduja.ale zaraz po co jak tylko europejczycy beda do nas przylatywac w czasie Euro???!!! i to by byla kolejna bzdura! Jakim mnie Panie Boze storzyles takiego mnie masz!!! taka postawe reprezentuja tu niekktorzy forumowicze.Żal...
... anglicy wroca poszukac swoich zebow, niemcy swoich samochodow, a francuzi napic sie polskiej, taniej wodki
jak to euro bedzie na poziomie europejskim to bede sie cieszyl, ale jak wyjrze przez okno to jak ma mi sie pesymizm nei wlaczyc? na sezon na zachodnie pomorze przyjezdza kupa niemcow, my ich goscimy. fakt, ze kultura ci neimcy nie grzesza, w wakacje co 2 metry jakis lezy pod zywoplotem zapity prawie ze na smierc, ale nikt nie wpadl na to, zeby wyremontowac droge wojewodzka, przez ktora do samego dziwnowa latem przyjezdza 40 tys turystow (a dziwnow jest przez miedzyzdrojami, swinoujsciem jak sie jedzie ze szczecina). wstyd... porzadniejsi neimcy ktorych stac na porzadny samochod zostawiaja go na granicy a do polski przyjezdzaja 5 letnim passatem.
ta droga stoi tu dekady i spora jej czesc w ogole nie byla ruszana. sa odcinki ktore ostatnie kto robil to hitler - doslownie. i ja mam wierzyc, ze w miastach takich jak warszawa czy wroclaw, gdzie nie ma turystyki jutro wyrosna kurorty?
wroclaw to w ogole powinni zburzyc doszczetnie, zaplanowc nowe drogi, a potem dopiero budowac stadion. co z tego, ze z krakowa do wrocka dojada autostrada jak przez wroclaw beda sie tlukli 3 godziny...
EURO jest dla Polski szansą jakiej jeszcze nie mieliśmy.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaabslotutnie sie z tym zgadzam. I bedzie to NIEWYKORZYSTANA szansa....
Chcialbym sie mylic, chcialbym pracowac przy organizacji mundialu, dac z siebie wszystko i wyciagnac kase.... ale jak znam zycie, to bedzie jak zwykle...Nawet afere z biletami mamy jak w banku, chyba, ze do tego czasu PZPN trafi na wlasciwe sobie miejsce, czyli do paki.
mam nadzieję że nie zburzą parkingu pod Leszkiem w Poznaniu bo gdzie my będziemy spoty robić?
Niech burzą, my będziemu sie zbierać gdzie indziej , ale te biedne świry w BMW . Normalnie dramat
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Reakcje na przyznanie Polsce i Ukrainie mistrzostw Europy w piłce nożnej
2012
> >
> > Minister Sportu: To będzie wspaniała lipcowa impreza...
> >
> > Minister Edukacji: Te eliminacje wygraliśmy w cuglach...
> >
> > Premier: To sukces bliźniaczo podobny do wygranych wyborów
> > parlamentarnych 2005...
> >
> > Stanisław Łyżwiński: Niestety nie jestem ojcem tego sukcesu.
> >
> > Donald Tusk: Oczywiście Polska powinna organizować ME 2012 ale
> > sposób, w jaki zrobił to PiS jest niedopuszczalny. Platforma
> > Obywatelska zamierza zaskarżyć ustawę UEFA do Trybunału
> > Konstytucyjnego
> >
> > Józef Oleksy: O ku*wa, teraz to dopiero będą przekręty.
> >
> > Jurek: musimy zapisać w konstytucji obronę stadionów od chwili poczęcia!
> >
> > Renata Beger: Serdecznie dziękujemy prezesowi UEFA Anana Platana.
> >
> > Wiadomo kto: A finał planujemy we Włoszczowie...
_________________ Pewnego wieczoru ktoś mi powiedział:
"Gdyby Alfiści założyli kościół, to byś sie do niego zapisał!!"
Teraz wiem dla czego Kaczory tak spokojnie do tego podchodzą
Nawet jak się zbłażnimy to i tak wielu tego nie zobaczy
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum