ALCES wiadomo, ale wiesz my musimy byc na tyle dobrzy zeby takie meczy wygrywac bez fartów, a nie do konca meczu doniesc 1:0 i rewelacja, mnie to nie cieszy, porownojac do innych sportow, gdzie obecnie jestesmy w czolowce swiatowej w wielu dyscyplinach, ale piłka nożna u nas w kraju to jeszcze jest nieporozumienie...
chcialbym zeby wygrywali, ale nie ma jak, czym, z kim, itd...
nie te czasy jeszcze
_________________ póki co wciąż się uczę, ogarniam człowieczeństwo choc czasami najpiękniejsza prawda to szaleństwo...
Korczu nie przebierał w słowach i z pewnością wyraził to co niejednemu z nas (w tym i mnie) uwięzło w gardle.
Pieprzony angol... Chociaż raz mieliśmy okazję by się uśmiechnąć i pogratulować sobie zwycięstwa, ale nie! Bo jedna zafajdana angielska ciota musiała wszystko spierdzielić. Po prostu ku...wica mnie bierze jak sobie pomyślę o tym co ten kretyn zrobił i już. Nie chodzi o to, czy jesteśmy słabszą drużyną, czy mocną i tutaj nie było żadnego farta wynik jest wynikiem i to się liczy, a w świetle dzisiejszego meczu, sędzia popełni kategoryczny błąd, który jest katastrofalny w skutkach dla Polaków. Ja też chciałbym byśmy wygrali 2:1, wówczas ten karny by mi zwisał! No, ale było jednak inaczej, prowadziliśmy 1:0, ale jak wspomniałem gospodarz musi wyjść z grupy, bo tak ma być i już więc frajer zrobił wszystko by tak się stało! Po prostu ebnał bym mu gdybym go dzisiaj spotkał i tyle! Co więcej, nie miałbym żadnych wyrzutów sumienia, a jedynie cholerną satysfakcję!
Idę spać, przez ten mecz nawet browarka na który cały dzień miałem ochotę nie dopiłem... Baa... nie przez mecz, ale przez tą angielską łysą mendę, która zdecydowanie popsuła mi humor i to już do końca EURO 2008...
Panowie, my również jesteśmy zbulwersowani zachowaniem sędziego (o ile tak można go nazwać). Ale proszę byście powstrzymali się od rasistowskich i homofobicznych tekstów.
Prawdziwy Hyde Park ma to do siebie, że można pisać co komu się żywnie podoba
Dla mnie ten sędzia jest stronniczym frajerem i nie zasługuje na to by prowadzić jakiekolwiek spotkanie w wyższej randze niż rozgrywki podwórkowe do lat 6 w Pcimiu Dolnym. Po prostu to jest niedopuszczalne, by w tak ważnym turnieju zdarzały się takie wpadki, tak rzutujące na przyszłość. Mam nadzieję, że obserwatorzy, dziennikarze, piłkarze, trenerzy i wogóle cały piłkarski świat dobierze się mu do skóry raz na zawsze przekreślając karierę sędziowską. Bo sędzia sprawiedliwy powinien być, stać na straży prawa, a nie grać jak marionetka, tak jak ten frajer niedorajda z Anglii.
P.S. jak dostaniemy z Korczem ostrzeżenia, to będzie wiadomo za co Ale co mi tam, niestety czasem nie można utrzymać nerwów na wodzy, rzekłbym nawet iż jest to niewskazane! Tak więc goń się Ty pieprzony zasrańcu Howardzie Webbie!!!
Również dobranoc.
Pozdrawiam wszystkich kibiców Białych Orłów.
- Rafał
_________________ ...no alfa,
no fun!
Ostatnio zmieniony przez alces1 2008-06-12, 22:29, w całości zmieniany 1 raz
alces1, oczywiście że tak. Ale przy okazji nie muszą padać epitety rasistowskie czy homofobiczne.
Sędziego nie bronię, też z wielką chęcią powiesiłabym go na pierwszej lepszej gałęzi za to co zrobił Mam nadzieję że jutro rano będzie miał pozamiatane jak zobaczy prasę!
Jebany Angol !!!!!!!!!!! jak mozna tak skurwysynsko postąpic na tak wielkiej imprezie jaka jest euro.powinni go polscy kibice za jaja powiesic !!! i uciąc!!!!!!!!! NIemcy,Rosjanie,Anglicy skurwysynskie nasienie !!!!!!!!!!!!!!!!!
Rzeczywiście bardzo nieładnie się zachował sędzia przez małe "s" heheh
Ja już wierzyłem ze wygramy ten mecz, otwierałm nastepne piwko w momencie kiedy ten posraniec podyktował rzut karny dla Austrii ...piwo juz nie smakowało
Chyba mozemy sie pożegnac z wyjściem z grupy Panowie...moze za 4 latka
Sędzia poprostu gamoń,
ale ja nie rozpaczam za bardzo, to był drugi mecz, mieli pokazać wszystko co najlepsze w 1, dostali jak zwykle, zaden cudotwórca trener, w tym przypadku LEO nic nie zdziałał z tą drużyną, andzel i janek tez doszli tam gdzie LEO a potem było jak było... po prostu mamy kiepskich piłkarzy z wyjątkiem tych z numerami 1... bo legionista na prawde tam szalał... kuszczaka lubie jeszcze bardziej, kolejny legionista tez gra, a jerzy to już legend:)))))
Panowie mamy jeszcze inne reprezentacje które radzą sobie znacznie lepiej na arenie światowej...
poczekajmy na Magny-Cours....
_________________ póki co wciąż się uczę, ogarniam człowieczeństwo choc czasami najpiękniejsza prawda to szaleństwo...
Je...c sedziego i zone jego!!
Tak trzeba krotko i na temat powiedziec
Gdyby kazdy sedzia mial za takie rzeczy dyktowac karne to wyniki pilki noznej zrobilyby sie takie jak w hokeju...szkoda gadac...skandal!!
To było do przewidzenia że nam strzelą w 90 minucie. Ostatnie 10 minut gry wyglądało tragicznie to było jak obrona Częstochowy, a że my Polacy mamy takie szczęście tracić gole w 90 minucie (to samo z niemcami dwa lata temu) to nic się na to nie poradzi. Gdyby wpadła druga bramka to byłby luz. Z drugiej strony gdyby nie Boruc to dostalibyśmy na początek dwie albo trzy bramki i po meczu.
I tak wszystko zepsuli Niemcy przegrywając z Chorwacją.
My teraz wygramy z Chorwacją (na każdych mistrzostwach wygrywamy trzeci mecz, który jest o czapke gruszek) i będzie ZONK bo i tak nie wyjdziemy z grupy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum