grzelutek nie wszystko stracone jeszcze dwa mecze licze na cud
Cudów w naszym kochanym kraju to miało już być,że ho,ho Zobaczymy w czwartek co chłopaki pokażą.
Szkoda tylko,że Rumuny nie skopały żabojadów,no ale i remis OK.
grzelutek nie wszystko stracone jeszcze dwa mecze licze na cud
Cudów w naszym kochanym kraju to miało już być,że ho,ho Zobaczymy w czwartek co chłopaki pokażą.
Szkoda tylko,że Rumuny nie skopały żabojadów,no ale i remis OK.[/quote
cudow to fakt mialo byc,ale za to cudakow u gory mamy pod dostatkiem
Wczoraj jakoś mijał jubileusz, bo Holendrom od 10 lat kibicuje. Z tamtego składu z Francji 98 został tylko van der Sar. Włochów też lubie, więc wczorajszy mecz oglądałem z neutralnym podejściem. Cieszyłem się że Holandia wygrała i szkoda mi było Włoch.
Piękna gra Chorwatów,atak,atak i atak ale Niemcy mnie zaskoczyli-grają nie dokładnie i są jacyś zagubieni,to do nich nie podobne.Byłem pewny iż Niemcy dokopią Chorwatom.
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
zaraz wyciagne z alfetty swoj kapelusz bialo czerwony i bede sie drzec wnieboglosy...mimo ze pilki noznej nie ogladam za czesto ale patriota trzeba byc...nawet jak dzieje sie zle...historyczne wejscie na Euro to sukces i tez sie liczy...a ze Niemcy rzucili kłody pod nogi....nie mamy do nich szczescia...ale byly mecze kiedy sie nas bali...oby sie potkneli...poza tym to kibicuje od lat Holandii i Włochom no i Portugalia jeszcze jest...tylko te Niemczyki sasiady okropne!!!
_________________ bija22 i Alfa156 V6
są powody do mrruczenia
DAJCIE MI NAMIAR NA TEGO POPAPRAńCA Z ANGLII TO JUTRO JUż SIę NIE OBUDZI, FRAJER SKOńCZONY! Co za kretyn z tego sędziego! Palant do entej potęgi, mam nadzieję, że tym rzutem karnym podpisał właśnie na siebie wyrok!
Od zawsze było wiadomo, że gospodarz, mimo, że nie potrafi grać to trzeba go zapchnąć jak najdalej, bo to jest cholerna komercja! Po prostu szlag mnie trafia jak oglądam taki cyrk! Gdzie jest fair play? Gdzie są obserwatorzy FIFA? Mam nadzieję, że to co zrobił ten łysy angielski palant nie obejdzie się bez echa!
Angol angolem,ale trzeba było grać i strzelać bramki,a nie bronić 1:0.
tak jest, ja sie ciesze ze bramke strzelilismy... bo z chorwacją bedzie ciezko, realistycznie nie mamy szans chorwacja to moze byc czarny kon turnieju!
pierwsze połowa Naszych była poprostu smieszna, kompromitacja!
_________________ póki co wciąż się uczę, ogarniam człowieczeństwo choc czasami najpiękniejsza prawda to szaleństwo...
Rozumiem, że Wy nie macie za złe temu patafianowi, który pogrążył nas dzisiaj dyktując rzut karny? Przecież nie od dzisiaj wiadomo, że mistrzami nie jesteśmy, a to była jedna z niewielu okazji by pokazać się szerszej, międzynarodowej publiczności i zaistnieć w światowym futbolu, tymczasem przez niesprawiedliwy werdykt zostały one całkowicie zminimalizowane! W zasadzie możemy zapomnieć o tym by wyjść z grupy i to m.in dzięki temu pseudo sędziemu...
_________________ ...no alfa,
no fun!
Ostatnio zmieniony przez alces1 2008-06-12, 21:57, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum