Alfaholicy Strona Główna   
        KARTY KLUBOWE      Alfaholicy.net      ZLOT 2008      Regulamin      Szukaj      Użytkownicy      Mapa      Album      Statystyki  
  · Zaloguj Rejestracja · Profil · Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości · Grupy  

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Tuti
2007-09-03, 22:42
Doda bez makijażu
Autor Wiadomość
marcinsipowicz
[Usunięty]

Wysłany: 2007-09-01, 21:10   dodek smrodek

adasco napisał/a:
1) Tuti: ano robila za maskotke na takim jednym bankiecie...
2) w rozmowie na offie nie sprawia wrazenia idiotki, choc okreslibym ja jako rubaszna osobe
3) Marcins: spiewa, i to jak na polskie warunki - niezle. Z pewnoscia lepiej niz wiekszosc "piosenkarek" jakimi raczy nas np radio eska.
4) cycki wygladaja na fabryczne, przynajmniej nie zachowuja sie "w locie" jak sztuczne. Pomacac jakos nie mialem smialosci ;)
5) ja z kolei zauwazylem krzywe usta - potrzebna interwencja chirurga :)
Tuti - przy drugim zdjeciu nalozyl sie jakis inny flesz z tylu, stad przeswietlenie. Aha, zdjecia nie sa obrabiane... Po fotoshopie bylyby lepsze. Mam wiecej, chcesz ;) ?

Nie ma to jak sie podniecać chamską prowincjonalną lupanarą w szortach dzięki takim debilom którzy mysla kutasem pozwala siętej wulgarnej prostej w sumie dziewczynie istniec w TV ale widać ze na silikonie mozna zrobic kase szkoda ze oleju nie idzie dolac ponoc sie go nabywa jak doświadczenie z czasem. Panowie mogę zrozumieć ze Doda może sie komuś podobać jak ma brzydka i głupa zona *no to w takim razie niech bedzie na co popatrzec, albo popatrzec z daleka (w kontekscie "laska") ale niestety prawda jest bolesna
po prostu majdan w życiu kocha doda ;) jakolwiek to rozumieć samica ma twórcza wyobrażnia kiepskie piosenki oraz maniery prowincjonalne duże cycki wsparte silikonem i melanż w mózgu podsumowanie:
- trzeba nie mieć wyobraźni
- mieszkać na wiosce
- mieć niską samoocenę
- małego ptaszka
- lambodoora
- kochać plastikowe dicho laski als disco z pola *umta umta

wiec proszę mi nie pisać ze DODA to piekna kobieta bo na to trzeba sobie zasłużyć
widziałem ją w akcji osobiście jaka potrafi być wulgarna i napastliwa

ale widać sponsoringu nie brakuje jak trzeba mieć etatową idiotkę
:) Ave

Marcin

grzelutek 
Romeo

Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 2.0 TS 16v
Rocznik: 1996
Wysłany: 2007-09-01, 21:17   

Pięknie to Kolega ują,oj pięknie. :!: :!: :!:

Gość witam i pozdrawiam.

marcinsipowicz
[Usunięty]

Wysłany: 2007-09-02, 18:57   ;P

grzelutek napisał/a:
Pięknie to Kolega ują,oj pięknie. :!: :!: :!:

Witam w klubie "opozycjonista" Alfista

ave
MS

adasco 
Romeo
www.ti-amo.net.pl

Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 2,0
Rocznik: 1998
Wysłany: 2007-09-02, 19:25   Re: dodek smrodek

marcinsipowicz napisał/a:

- mieszkać na wiosce
- mieć niską samoocenę
- małego ptaszka
- lambodoora

A czy ktos sie w jakims miejscu podniecil Doda? A Nawet jesli uwazam ja za urodziwa? - to co, moja sprawa.
Jesli miasto liczace 700.000 mieszkancow to wioska - no to ok. tam wlasnie mieszkam.
Samoocene niska to sam masz chloptasiu piszac takie napastliwe posty. Jak nie umiesz dyskutowac z klasa, to popros Marcinsa, zeby Ci udzielil kilku lekcji....
Co do ptaszka, to nie wiem, ale moge zmierzyc.
Lambodorsow nie mam, bo boje sie sobie ptaszka przyciac.
I wciaz uwazam, ze Doda odniosla sukces, ze jest gwiada (marna, ale jednak), ze potrafi wydobyc z siebie dzwiek i ze jest niezla dupka. Biorac pod uwage powyzsze, serdecznie wali mnie jej entlegjiencyja, bo sie z nia nie zenie... widze czesem w TV i starczy.

Aha, i diso polo tez mnie nie razi. Nie uciekam z okrzykiem apage satanas jak je graja. Szkoda, ze nie widziales zabawy na zlocie.... Cholernie duzo milosnikow *umta umta w tym klubie.... :P

Tuti 
Romeo

Model: Inny
Silnik: 250 cm3
Rocznik: 1988
Wysłany: 2007-09-02, 19:29   

chamską prowincjonalną lupanarą w szortach

poki co piszesz o jej image, a o jej image nikt nic pozytywnego nie napisal, wiec nie wiem do kogo te slowa...

Sprzedam części do AR 145 1.8 TS

marcinsipowicz
[Usunięty]

Wysłany: 2007-09-02, 19:31   Re: dodek smrodek

adasco napisał/a:

- mieszkać na wiosce
- mieć niską samoocenę
- małego ptaszka
- lambodoora

A czy ktos sie w jakims miejscu podniecil Doda? A Nawet jesli uwazam ja za urodziwa? - to co, moja sprawa.
Jesli miasto liczace 700.000 mieszkancow to wioska - no to ok. tam wlasnie mieszkam.
Samoocene niska to sam masz chloptasiu piszac takie napastliwe posty. Jak nie umiesz dyskutowac z klasa, to popros Marcinsa, zeby Ci udzielil kilku lekcji....
Co do ptaszka, to nie wiem, ale moge zmierzyc.
Lambodorsow nie mam, bo boje sie sobie ptaszka przyciac.
I wciaz uwazam, ze Doda odniosla sukces, ze jest gwiada (marna, ale jednak), ze potrafi wydobyc z siebie dzwiek i ze jest niezla dupka. Biorac pod uwage powyzsze, serdecznie wali mnie jej entlegjiencyja, bo sie z nia nie zenie... widze czesem w TV i starczy.

Aha, i diso polo tez mnie nie razi. Nie uciekam z okrzykiem apage satanas jak je graja. Szkoda, ze nie widziales zabawy na zlocie.... Cholernie duzo milosnikow *umta umta w tym klubie.... :P

dziekuje ze postanowiles sie udzielic i nic nie wnieść ;) dla świata ;) widać masz to "coś"
hehehe

pozdro
MS

marcinsipowicz
[Usunięty]

Wysłany: 2007-09-02, 19:39   Re: dodek smrodek

starczy czy ci sterczy??? zdecyduj się ;)

Aha, i diso polo tez mnie nie razi. Nie uciekam z okrzykiem apage satanas jak je graja. Szkoda, ze nie widziales zabawy na zlocie.... Cholernie duzo milosnikow *umta umta w tym klubie.... :P [/quote]

ojej ;) piłeś mirindę, tańczyłeś z chłopakami :D
ciesze sie ze milo spędziłeś weekend

siwy144
[Usunięty]

Wysłany: 2007-09-02, 19:51   

Marcinku spokojnie bo zaraz dostaniesz klapsa w pupe :mrgreen:

marcinsipowicz
[Usunięty]

Wysłany: 2007-09-02, 19:54   ;P

siwy144 napisał/a:
Marcinku spokojnie bo zaraz dostaniesz klapsa w pupe :mrgreen:

;) ok masz u mnie Tequila jek bedziesz w Trójmiescie
reszta pije piwo ;)

Ave
MS

adasco 
Romeo
www.ti-amo.net.pl

Wysłany: 2007-09-02, 20:26   Re: dodek smrodek

W zasadzie powinienem sie odciac.... ale nie bede znizal sie do Twojego zenujacego poziomu.
Dziecko neostrady.
Dobranoc, dla mnie EOT.

marcinsipowicz
[Usunięty]

Wysłany: 2007-09-02, 20:28   Re: dodek smrodek

adasco napisał/a:

W zasadzie powinienem sie odciac.... ale nie bede znizal sie do Twojego zenujacego poziomu.
Dziecko neostrady.
Dobranoc, dla mnie EOT.

taa

wytniemy ten bluszcz ;)
MS

Baśka13 
Alfa i Omega

Model: Alfa Romeo 145
Silnik: Boxer 1,7
Rocznik: 1995
Wysłany: 2007-09-02, 20:43   

Panowie coście się tak nakręcili ! spokojnie zmięcie temat bo zaczyna się robić nie miło! Niech sobie każdy myśli co chce jego sprawa :P

Uszatek
Ogier

Model: Alfa Romeo 146
Silnik: Boxer
Rocznik: 1995
Wysłany: 2007-09-02, 20:44   

I tak z pokojowej wymiany pogladów, zrobiła sie przepychanka :|?: , w której bryluje kol. marcinsipowicz...., którego postów za chu..ja nie kumam.Ale tak to już jest , jak ktoś pisze niezrozumiale, majac IQ na poziomie opiekacza do grzanek. Powinieneś zrozumieć,kol. marcinsipowicz, że każdy ma prawo do swojego zdania,wyrażonego w sposób rozsądny i z kulturą, to co Ty wypisujesz i forma w jakiej to robisz, świadczy o twojej nadzwyczajnej prostocie. Ot, taki sobie prosty chłopek roztropek a,la Lepper.

P.S

Chyba jednak AR 147 jest dla Ciebie autkiem nieodpowiednim. Moze Golf 3?????

AR 146 szuka nowego włściciela

adasco 
Romeo
www.ti-amo.net.pl

Wysłany: 2007-09-02, 20:59   

Uszatek, plissss. Daj spokoj. Nie warto.

Tuti 
Romeo

Model: Inny
Silnik: 250 cm3
Rocznik: 1988
Wysłany: 2007-09-03, 22:41   

A ja poznalem czlowieka z lambodoorsami - nie krzyczal w towarzystwie slow na K, nie opowiadal jak to malolatki piszczaly na widok jego ksenonow, nie sluchal techna, disco polo (chyba ze po cichu i nie bylo slychac:P), nie palil gumy pod cpnem, jego zona nie jest blondynka z silikonami, chodzil spac o 22, a jego penis i samoocena mnie nie obchodzi.

marcinspowicz Ty jezdzisz autem za kilkadziesiat tysiecy zl, jestes z miasta, a poki co jak czlowiek na poziomie sie nie zachowujesz.

Nie zeby mi sie podobalo obklejanie alfy szpachlem czy wycinanie wlotow na masce, ale jak chcecie chronic marke od czegos takiego to lepiej przy miryndzie pomyslcie z mariuszem nad nowym hobby zamiast jak dzieci jezdzic po sobie w internecie.

Temat zamykam, bo jak widac o blondynkach na tym forum tez nie mozna dyskutowac. Chyba najlepiej bedzie ten hyde park wywalic...

Pozdro

Sprzedam części do AR 145 1.8 TS

Bella
Akwizytorka

Model: Alfa Romeo RZ
Silnik: 3.0 V6
Rocznik: 1993
Dołaczył: 1910
Skad: Milano
Wysłany: 2010-02-15, 21:09      Pisownia 

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi