700zł, bardzo dobra cena, normalnie samochód taki to koszt 1000-1500zł z ustrojeniem, na cały dzien.
Moja siostra jechała czymś takim i był rewelacyjny.
Kolejne dwa zdjecia to replika jaką ma mój wujek na wynajem ale i buduje takie na sprzedaż.
Ostatnio zmieniony przez Paweł156 2007-10-30, 09:33, w całości zmieniany 1 raz
Pawel jak mozesz pusc mnie na priva nr telefonu do Twojego wujka bo ja sie zdecyduje na wynajecie tego o to cudenka i po drugie z kad Twoj wujas jest i czy przyjerdzie do Żor ?
Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 768 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2007-10-30, 19:35
Paweł156 napisał/a:
Alfista napisał/a:
no na caly dzien 1000zeta to ok ale korczu pisal 700 na godzine
acha, sorki moje nie dopatrzenie, Korczu czy Ty sie aby nie pomyliłes z tą ceną??
nie nie pomyliłem sie!Koszt to 700zł za godzine a ten gosciu chce sprzedac ta alfetke-replike za 50 tys zł
a swoja droga to teraz juz prawie nikt nie wynajmuje auta do slubu na cały dzien tylko na godzine sie wynajmuje,ale jak widac co kraj to obyczaj.nawet bardziej cywilne alfy z ofert allegro sa podawanie w cenie za godzine.
Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 768 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2007-10-30, 19:37
DDEvil napisał/a:
Pawel jak mozesz pusc mnie na priva nr telefonu do Twojego wujka bo ja sie zdecyduje na wynajecie tego o to cudenka i po drugie z kad Twoj wujas jest i czy przyjerdzie do Żor ?
DDEvil jesli z kraka nie bedzie chciał przyjechac to moze Będzina bedzie chciał!mysle ze to jest kwestia indywidualnego dogadania sie.pozdro
para którą fotografowałem we wrześniu jechała tym samochodem do ślubu mieli go na 3 godziny wynajęty i koleś przyjechał do Krakowa to pewno do żor też by nie było problemu ale jaka cena tego to nie mam pojęcia choć samochód całkiem całkiem jak na ślubną furę
spieszy czy też nie kiedyś trzeba o tym zacząć myśleć
trzeba spoważnieć - kupić Alfę Romeo
trzeba zacząć czerpać przyjemność z życia - kupić Alfę Romeo
trzeba zostawić coś na przyszłe kolenia - zadbany model Alfy Romeo
jednym słowem ślub z piękną kobietą a do ślubu tylko Alfą Romeo nie ważne jaką ważne aby to była AR
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum