Wysłany: 2007-03-06, 22:17 Czy pamieta ktoś 1-2 Lipiec 2006 ??
Witam to ja Alfa Maniac z Włocławka.Czy pamieta ktoś zlot na Skrzynkach z zeszłego lata?Dawno mnie nie było na forum bardzo dawno ale teraz nadrabiam powiedzcie mi czy sa juz jakies nastepne plany czy moze trzeba znowu cos zorganizowac....aha nie chciałbym Tutaj wysłuchiwac opini jaki to ten "zlot" był do luftu na Tych "skrzynkach" pod Włocławkiem.Chodzi mi o to ze chetnie bym sie spotkał w gronie Alf....moze sa juz jakies plany jakies propozycje a jesli nie moze cos zorganizujemy?
Pamietamy... Chociaz samego zlotu nie pameitam, bo mnie na nim nei bylo...
Poki co szykuje sie cos w Bielsku, ale o tym bedzie pozniej
Pod Twoja nieobecnosc zrodzil sie tez pomysl zarejestrowania stowarzyszenia Alfaholicy - czyli oficjalna rejestracja klubu To ulatwi nam organizowanie zlotow i pozyskiwanie sponosorow
MI osobiscie tamten niejako troche spontan podobał mi sie i chetnie bym w plener wybrał sie alfami..Mogłbym nawet sie podjac organizacji tym bardziej na troche wyzszym pozniome czkolwiek wiadomo ze bez zadnych szlaenstw:D:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum