ja mam zieloną i mie się podoba....chociaz chciałbym bardzo miec na swojej biały kolorek ale taki śniezno biały...
a co do czerownego koloru...że to pedalski kolor niewiem. dlamnie to normalny kolorek...w którym zreszta alfa zajefajnie się prezentuje
Czerwony dla pedałów?? Nie wiem co za matoł to wymyślił. Chyba ktoś kto na codzien jeździ Skoda albo Loganem, ewentualnie Astrą Diesel i nie może znieść, że nie stać go na czerwoną Alfa Romeo GTA(Alfa Rosso), czy Ferrari (Ferrari Rosso).
Marcins, takimi pogloskami przejmuja sie wylacznie kryptogeje
A jak ja mam prawie czerwona, to co? Jestem bi? I co ma do tego francuski kurort? Moze tamtejsi geje zalozy jakis wlasny klub?
Uwieeelbiam takie teorie. Bo ja z kolei slyszalem, ze czerwony sportowy woz kupuja macz - lub w jeszcze innej wersji - impotenci. To teraz kolejne pytanie - jakimi autami jezdza lesbijki? Yarisami? A moze tez czerwona alfa?
czerwien to kolor wloskich samochodow przed wojna bolidy kazdego kraju mialy inny kolor. np niemcy mieli srebrne czy tam biale - nie pamietam do konca.
wg statystyk przeprowadzonych przez jakies tam babskie pismidlo, kolor czerwony wybieraja faceci z kompleksami
ale alfistow nie powinno to dotyczyc bo:
Cytat:
Tradycyjnym kolorem samochodów Alfa Romeo jest od lat kolor czerwony, określany jako czerwień Alfa (od którego wywodzi się poźniejszy, trochę jaśniejszy, "ROSSO CORSA" (kod. FER 300)- oficjalny kolor Ferrari)
marcins737: Powiem tyle, że założony przez ciebie temat jest chory przez duże CH Dziwię się, że jeszcze żaden moderator go nie wyaksował. Tak beznadziejnego pytania nie słyszałem chyba od czasów przedszkola
_________________ AR Giulietta 1.8 i.e.
Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 2.5 V6
Rocznik: 1996
Wiek: 43 Dołączył: 26 Maj 2006 Posty: 3075 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-02-17, 15:51
Wołek napisał/a:
marcins737: Powiem tyle, że założony przez ciebie temat jest chory przez duże CH Dziwię się, że jeszcze żaden moderator go nie wyaksował. Tak beznadziejnego pytania nie słyszałem chyba od czasów przedszkola
O kurna to wy w przedszkolu gadaliście na takie tematy?
Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 768 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2007-02-17, 16:34
Marcins daj spokuj juz temu tematowi bo coraz bardziej sie pograzasz.Ja ze swojej strony zamykam ten temat!!!
nie sadzilem ze bedziesz w takim akcie desperacji i podniesienia swego ego ze załozysz tak zalosny temat!widze ze z tematu "Alfy mariusza" nie zrozumiales aluzji....hmmm w dalszym ciagu?! wiec ja dziekuje za debatowanie w tym temacie.
pozdrawiam i zycze wiekszego dystansu do samego siebie
75andrew155: nie dosłownie . Chodziło mi poprsotu po podejście do tematu, typu: on jest głupi bo ma zielone spodenki... itp. Przy tym temacie bledną nawet rozważania z klubów FSO pod tytułem: jak założyć owiewkę pod uszczelkę tylnej szyby
_________________ AR Giulietta 1.8 i.e.
Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale
Ostatnio zmieniony przez Wołek 2007-02-17, 16:58, w całości zmieniany 1 raz
Ja wychowawczynia przedszkola nie jestem, a ze temat nie lamie regulaminu to czemu mam go kasowac? Jestesmy chyba dorosli
Pozatym to co kto pisze swiadczy juz tylko o nim samym - nikomu nie ublizajac - jestesmy tolerancyjni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum