mowia ze prawdziwi mezczyzni powinni jezdzic sedanem, a hatchbackiem to jezdza ...
kazdy z nas narazony jest rozne glupie teksty innych kierowcow, a nawet nie kierowcow.
nie bede mowil ile razy slyszalem ze alfa to sie nadaje tylko do palenia gumy, reakcja byl usmiech i odpowiedz alfa to nie bmw.
kolor to sprawa gustu, ktora jest determinowa po czesci charakterem, czasem poszanowaniem dla historii. mysle, ze plec, wyznanie, zawod, orientacja seksualna czy nawet ciezkie dziecinstwo nie maja tu nic do rzeczy
Model: Inny
Silnik: Srebrny Focus 1.6
Rocznik: 2001
Wysłany: 2007-03-21, 21:17
marcins737 napisał/a:
co to k...a znaczy w ogóle i jakim prawem śmiesz pisać o GT że jest gejowskie markum
już abstrahując od humorystycznego zabarwienia dyskusji na ar.pl i Twojego braku dystansu ciekawi mnie jedno - czemu słowo 'gej' działa na Ciebie jak płachta na byka?
Chyba internet jest po to aby dyskutować i dzielić się opiniami. Gdybym tak przyjmował krytykę to bym chyba nie pisał na żadnym forum, bo wiadomo że zawsze ktoś się znajdzie co nie będzie mu się coś podobać. Ludzie trochę dystansu do tego wszystkiego...
Czerwony to PIEKNY kolor i wogole niekojarzy sie z homo !
A kobieta w czerwonym aucie to moze les albo co?
O rany jakie bzdety !!!
_________________ Keep The Music
Wasal [Usunięty]
Wysłany: 2007-03-23, 19:32
Panowie, na Wiejską w Warszawie z takimi sporami...
Mam kolejny temat na post: wyższość świąt Bożego Narodzena nad Wielkanocnymi. Zapraszam do dyskusji
P.S.Marcins737 daj spokój, szkoda nerwów-wiesz jak często ja słyszę,że jeżdzę damskim autem i wiesz gdzie to mam...
Marcin ,bierzesz ty chyba zbyt poważnie W niektórych krajach i to cywilizacyjnie bardziej rozwiniętych niż nasz ,kojarzenie z gejem jest bardzo modne i w wielu środowiskach również ,także określenie np.samochodu autem dla macho albo Playboya na party w Monaco mogłoby okazać się wielce niestosowne ,a być może odebrane jako atak. i p.J.P.Gaultier pobiegłby szybko do komputera ,wszedł na Forum i pisał ,że obrazili Jego i Jego samochód nazywając go "macho".
Reasumując co dla niektórych jest białe to dla innych czarne ,ale to dobrze przynajmniej się nie nudzimy.
Peace Panowie.
BTW : A Twoje GT Marcin widziałem i dla mnie może być gejowskie ,macho czy plastikowym trabantem - nie dbam o to i tak mi się podoba.
mi sie ten temat nie podoba, ale nie zamykalem go, bo byla mowa o tym, zeby moderatorzy sie nie wtracali, a pozatym regulaminu nie lamal.
jednak ludzie sie domagaja, zeby go zamknac. chyba juz wszystkie strony zwiazane z kolorem czerwonym czy gt sie wypowiedzialy... wiec zamykam.
nie mylic z przyzwoleniem na nazywanie kogos gejem - do gejow nic nie mam, ale zgadzam sie z marcinem z wydzwiekiem negatywnym - kazda obraza na TYM forum bedzie karana.
a teraz idzmy sie cieszyc naszym autkami, bez wzgledu na to czy jest czerwone, niebieskie czy zolte.
pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum