Wołek czep się może tramwaju co ?? Czego chcesz od ludzi z klubów FSO, tak się składa, że należę do jednego z nich i jakoś nikt nigdy nie zastanawiał się jak założyć owiewkę pod uszczelkę. Jeśli mam być szczery to ludzie tam zgromadzeni wiedzą o swoich samochodach wszystko i pomagają sobie nawzajem. Sam miałem Poloneza z silnikiem 2.0 DOHC i również pomagałem jak tylko mogłem. Nie wyśmiewaj ludzi których nie znasz i nic o nich nie wiesz.
Co do tematu głównego, po prostu żenada.... Skoro ja mam czerwoną Alfę to jestem pederastą ??? Od ośmiu lat jestem żonaty mam dwie śliczne córeczki i jakoś nie oglądam się na ulicy za facetami, ba nie oglądam się nawet za kobietami bo tę jedną jedyną już mam. Kolor nie świadczy o niczym bo to tylko kwestia gustu a o gustach się nie dyskutuje bo to nie ma sensu. Jak pisałem moja Alfa jest czerwona ale skończy pewnie jako czarna bo ten kolor siedzi mi w głowie od dawna. Tyle miałem do powiedzenia.....
_________________ "Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Wystarczy jedna chwila by zgasić je,
Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Zrozumiał ten co otarł się o śmierć...."
Piotr_Z: Chyba źle mnie zrozumiałeś a nwet napewno źle mnie zrozumiałeś.... JA miałem trzy fiaty 125 2.0 DOHC i też należałem do takiego klubu. Chodziło mi konkretnie o taki temat, który kiedyś zauważyłem na pewnym forum FSO i porwnałem jego przesłąnie do tego tematu.Nie wymieniłem konkretnego forum ponieważ właśnie nie chciałem nikogo urazić.... Nie mam nic do ludzi z klubów FSO, tak się składa, że bardzo dużo o nich wiem.... Co za nerwowy człowiek
_________________ AR Giulietta 1.8 i.e.
Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale
Ostatnio zmieniony przez Wołek 2007-02-17, 19:07, w całości zmieniany 2 razy
Wołek spoko, wyprowadził mnie z równowagi ten %$#@^ temat........
_________________ "Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Wystarczy jedna chwila by zgasić je,
Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Zrozumiał ten co otarł się o śmierć...."
Marcins ale farmazony piszesz. To ze Ty masz Alfe prawie doskonala z wygladu to moze ktos inny tez by chcial miec. W Twojej nie ma co tuningowac, ale w innych, starszych modelach - jest. Wazne zeby sie podobalo to temu kto tym jezdzi
To ze Ty masz Alfe prawie doskonala z wygladu to moze ktos inny tez by chcial miec. W Twojej nie ma co tuningowac, ale w innych, starszych modelach - jest.
Ale co to ma wspólnego
Myślisz, że gdyby Marcin miał np. 33 to myślałby inaczej
A 156 nie jest doskonała z wyglądu To czemu została samochodem roku
Alfy po prostu nie nadają się do takiego tuningu.. Mogą wzbudzać zainteresowanie, ale zachwyt..
A to, że trafiło na siebie dwóch Panów z temperamentem to już inna sprawa. Swoją drogą ja bardzo lubie styl i Korcza i Marcinsa737 i ciesze się że się aktywnie udzielają. Oboje mają niewypażone języki i mi się to bardzo podoba. I pewno oboje nieraz będą się śmiać przy wspólnym browarze z pedałów w Saint Tropez. Ja sie śmiałem i wierze, że oni też będą...
Aaaa ja też jeżdzę czerwonym samochodem...
_________________ Pewnego wieczoru ktoś mi powiedział:
"Gdyby Alfiści założyli kościół, to byś sie do niego zapisał!!"
panowie, proponuje temat obrocic w zart - i przejsc strone - jaki samochod z jakim kierowca mi sie kojarzy.
na razie wiemy, ze czerwona alfa.....
a czarna? wielbiciel horrorow, maczo, a moze ksiadz?
srebrna? byly posiadacz niemieckiego auta?
Ta rozmowa brzmi jak z forum na onecie. Niech ktoś zamknie ten temat bo takie coś na forum to kompromitacja.... . To nawet nie jest śmieszne tylko żałosne Jak by nie było już o czym rozmawiać, tylko o jakichś bzdetach. Nie chce nic mówić, ale jeśli kogoś bawi takie pie.... smutów to nie świadczy to o nim dobrze....
_________________ AR Giulietta 1.8 i.e.
Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale
Ostatnio zmieniony przez Wołek 2007-02-18, 13:32, w całości zmieniany 2 razy
jedyna sluszna prawda jest prawda ze czerwony kolor jest zarezerwowany dla Ferrari i Alfa Romeo ..
nie tylko ,dla lancii ,fiata ,maserati też.
Czerwony to kolor włoskich wyścigowych samochodów -tradycja jeszcze sprzed wojny ,niemieckie -srebrne ,brytyjskie -zielone ,francuskie -niebieskie.
jedyna sluszna prawda jest prawda ze czerwony kolor jest zarezerwowany dla Ferrari i Alfa Romeo ..
nie tylko ,dla lancii ,fiata ,maserati też.
Czerwony to kolor włoskich wyścigowych samochodów -tradycja jeszcze sprzed wojny ,niemieckie -srebrne ,brytyjskie -zielone ,francuskie -niebieskie.
dzieki za rozwinięcie i uścićlenie mojej wypowiedzi
_________________ 164 Super 2.0 TS 8V
166 2.5 V6 24V
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum