A więc czego słuchamy w swoich Bellach raczej swoich utworów z płytek czy radia jeżeli tak to jakiego wpisujmy też ciekawe utwory (ulubione)
Jeżeli słucham radia to Planeta FM , ESKA czasem RMF FM
ostatnie moje ulubione mp3 to
• ida corr - let me think about it
• dr dre - big egos
• clubbed to death - rob dougan
• yellow card - believe
_________________ TAK KORCZU , TYLKO REMIZA I TYLKO SPOCONE KUCHARKI !
Jesli radio to ESKA lub RMF, a płyty Three Days Grace, KoRn, Metalica, Disturbed, COMA, Crossfade i takie tam inne ogólnie czasami mam dylemat czego posłuchać, a nagłośnienie w 166 mam ze hoho
Ulubione Mp3: (wymienie tylko 5)
1.Metalica "St. Anger"
2.Three Days Grace "Animal I Have Become"
3.Distubed "Stricken"
4.KoRn tu tego sporo ale niech bedzie ze "Right Now"
5.Dżem wszystko!!
Aby wymienić wszystko cały dzień bym spędził na pisaniu
_________________ Jeśli kraść ... to miliony.
Jeśli się kochać ... to z księżniczką.
Jeśli jeździć autem ... to tylko Alfą Romeo.
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '01
Fiat Marea 1.9 JTD '00
Audi A4 1.9 TDI Quattro Avant '96
Ostatnio zmieniony przez Matt21 2007-12-02, 13:44, w całości zmieniany 2 razy
RMF FM, ESKA.Ogólnie muzyka lekka,łatwa i przyjemna /nie mylić z disco polo/.Ciężkie rzeczy jak Metallica,Rammstain itp. wolę słuchać w domu,bo w aucie za bardzo mnie pobudzają.Stary już jestem.
RMF FM lub ZET. ESKI nie trawie po w kółko to samo leci
a z mp3 to ostatnio Kanye Westa, Limp Bizkit, troche 50Centa no i ostatnimi dniami mam zajawke na Rage Against The Machine
a tak to w aucie mam tematyczne płytki - rock, hip hop i dwa cdki z różnymi nowościami
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców- †Colin McRae
Matt21, to widze ze mamy podobne gusta w aucia mam wszystkie albumy Korna oprocz tego Lacuna Coil, Nightwish, Disturbed czasami Samael itp a radia nie sucham bo mnie wkurza ze puszczaja komercyjny szajs w dodatku w kolko to samo Pozdrawiam
_________________ Nie ważne ile pali i tak jest piękna
Matt21, to widze ze mamy podobne gusta w aucia mam wszystkie albumy Korna oprocz tego Lacuna Coil, Nightwish, Disturbed czasami Samael itp a radia nie sucham bo mnie wkurza ze puszczaja komercyjny szajs w dodatku w kolko to samo Pozdrawiam
Składam pokłon , szczerze mało mam znajomych, którzy słuchają tego co ja , wiekszosc słucha hmmmm, no nie wiem co to jest ale wysiedzieć się w takiej muzyce nie da
_________________ Jeśli kraść ... to miliony.
Jeśli się kochać ... to z księżniczką.
Jeśli jeździć autem ... to tylko Alfą Romeo.
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '01
Fiat Marea 1.9 JTD '00
Audi A4 1.9 TDI Quattro Avant '96
ja rowniez radia nie sucham - nie ma tam nic interesujacego a sucham muzyki hm...
roznej: moloko, jamiroquai, us3, brand new heavies, santana (ale starsze), skin, pink floyd, pat metheny, tab two, sting
Radio - a co to jest Nie slucham Go bo jak napisal przedmowca nie ma nic ciekawego (czyt. ciagle te same i nudne kawalki). Z gatunkow jakie leca w mojej belli wymienie kilka:
* cala czarna (rap, blues, jazz, r'n'b, reagge, ragga, i inne jamajskie rytmy)
* drum'n'bassy (d'n'b, jungle, oldskoole itd)
* i ostatnio bardzo przeze mnie polubiony nurt czyli trance
Model: Alfa Romeo 156
Silnik: TI 2,4 20V JTD M-Jet
Rocznik: 2004
Wysłany: 2007-12-06, 10:07
Ja próbowałem różnej bo różnej słucham, od klasyki przez Kazika, Armię po Slayera i Voivod. Miałem okres, że tylko włoskie disco z lat 80, AL BANO & ROMINA POWER.
Albo nie słucha się niczego innego tylko silnika .
Ostatnio zacząłem słuchać namiętnie znanego mi numeru już z poprzedniego auta pod tytułem: masz do wymiany z tyłu łożysko; i w podtytule: tylko które
hehe, dobre
jak mi radio rąbnęli to też mam podobne melodie
ostatnio słucham
"500centWydechRemix07" pewnie znacie taka czarna muza spawaczy
i "PiotrRubik-StukiPlastikówNaChorałMaryjny"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum