Wysłany: 2008-02-29, 11:41 co wy na takie alu do 33??
witam i pytanie do was wszystkich mam
co myślicie o felgach 13" w ar 33, dokładnie chodzi mi o takie felgi,
znajomy ma takowe i nie ma co z nimi zrobić śmigały sobie w uno
alfka za tydzień będzie obniżona -40/-40 nie mam jak ich założyć ponieważ kumpel mieszka 200km od mnie i nie chce na darmo jechać. Wiec jak pojadę to już wezmę
_________________ AR 33 1,3 - była
AR 33 1.4 Imola - odpoczywa w garażu
AR 33 1,7 8v - była
AR 33 1,7 16v P4 - obecnie
Felgi fajne tylko jest małe ale chyba ci nie wejdą na tylną oś kiedyś próbowałem założyć 13 z alfy brata (oryginalne z imoli) no i sie nie udało n a przód mieściły się na styk a na tył nie weszły wcale.
zrobisz typowy german tuning lakier spolerowany na nowo full gleba i polerowany duzy rant osobiście uważam iż będzie wyglądać kozacko jak założysz pokaż foty jestem ciekawy uważam ze alfa 33 nadaje się tylko do takiego tuningu bo spojlery yyy nie widze jej w spojlerach a to co planujesz ma jak najbardziej ręce i nogi jestem za
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Do czarnej to jeszcze by podeszły ale przy czerwonej to nie bardzo mi to pasuje
Ale zawsze mogę się mylić
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
z czarnymi środkami na wypasie:) plus gleba to miód cud i malina 33 wygląda
no bbs to cudo tez mysle o takim cudzie ale czy to nie za bardzo pancerwagonowskie? polera te cacka i gleba to piekno na maxa ale cena tez kladzie na kolana taka przecietna osobe jak ja
sory za bledy ale pisze na fonie jak będę przy kompie to poprawie wszystkie
EDIT: a co wy na taki felunek??
_________________ AR 33 1,3 - była
AR 33 1.4 Imola - odpoczywa w garażu
AR 33 1,7 8v - była
AR 33 1,7 16v P4 - obecnie
Ostatnio zmieniony przez Strzala_1 2008-03-03, 21:29, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum