Wysłany: 2007-10-19, 23:53 co sadzicie ??? Samochód do ślubu AR 156
jak sądzicie czy alfa 156 nadaje się jako wozik do wiezienia na ślub czy suknia panny młodej spokojnie się zmieści na tylnej kanapie ??? i co wogóle o tym myślicie aby tak sobie dorobić:)
a teraz AR 156 SW 1.9 JTD 115KM Progression
Mysle ze sie nadaje, ja wiozlem do slubu kolezanke moja 156 i bodobało jej sie
Zmiesciła sie z tyłu suknia, ale przednie fotele musiały byc przesuniete bardzie do przodu, idealna byłaby 166
Największego wroga nie namawiałabym na pakowanie się na tyły GTVki w garniaku lub sukni ślubnej
A dlaczego do tyłu?
Ja się zastanawiam od kogo wypożyczyć na ten dzień spiderka - ktoś pokazał niebieskiego z beżową skórą (z LanciaTeam chyba) i się zakochałem.. Oczywiście myślę o tym, bym to ja kierował - pakować się do tyłu rzeczywiście nie zamierzam.
Chyba, że 166 albo 156 po lifcie albo 159..
No widzisz, pakować się do tyłu nie zamierzasz
Choć GTV ma jeszcze jakotakie siedzenia z tyłu, nawet wysokie osoby jak chcą, to się zmieszczą.
W Spiderku już tego nie dokonasz praktycznie.
No ale opcja z kierowcą odpada ;]
_________________ Nie podoba Ci się mój styl jazdy?
To zejdź z chodnika...
Ostatnio zmieniony przez wera 2007-10-22, 15:56, w całości zmieniany 1 raz
Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9 JTD+ fiat coupe 2.0 TURBO
Rocznik: 1999
Wiek: 22 Dołączył: 17 Maj 2006 Posty: 368 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2007-10-25, 13:26
ja wiozlem moich znajomych do slubu 156 miejsca bylo wystarczająco samochod zrobil wrazenie na wszystkich nawet na orkiestrze postaram sie dodac zdjęcia
_________________ alfa romeo 156 & fiat coupe 2.0 turbo
a ja jak juz mialbym sie zenic (oby to bylo jak najpozniej albo wogole) to wybralbym chyba 166 - a ze jeden kolega ma (tak Scrat o Tobie mowa) to zglosilbym sie do niego z prosba o podwiezienie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum