Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9 JTD+ fiat coupe 2.0 TURBO
Rocznik: 1999
Wiek: 22 Dołączył: 17 Maj 2006 Posty: 381 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2007-07-14, 20:57
alfa jak alfa nic specjalnego nie pokazai padał deszcz a pozatym widac ze nie bylo duzej predkosci nikt nie jechał szybko oprocz tych paru podnieconych idiotow przeciez wiadomo ze 147 nie ma startu do ferrari czy maseratti jak dla mnie film dno
_________________ alfa romeo 156 & fiat coupe 2.0 turbo
Jak tamci któzi siedzieli w tych furach nie umią jeżdzic to sie nie dziwie
tak prawde mowiac to jak bym mial taka fure to tez bym wolno jezdzil zeby wszyscy mogli podziwiac bo wszyscy wiedza ze ten samochod moze jechac szybko i nikomu nie trzeba tego udowadniac
artii_!3 [Usunięty]
Wysłany: 2007-07-14, 21:30
Gdybym ja miał takie np. Ferrari to bym pocinal po tych naszych drogach że ludzie by nie mogli sie przyjzeć mojemu samochodowi
Gdybym ja miał takie np. Ferrari to bym pocinal po tych naszych drogach że ludzie by nie mogli sie przyjzeć mojemu samochodowi
tylko najpierw zdejmij zderzaki co by niepourywac na pierwszej lepszej koleinie
artii_!3 [Usunięty]
Wysłany: 2007-07-14, 21:44
Nie no szczerze to bym nie chcial jezdzic ferrari moze od czasu do czasu ale bym wolał je sprzedac jakiemus bogaczowi który jest fanem marki ferrari i za tą kase bym wyremontował sobie domek i duuuzy garaż w którym by sie zmieścily 4 lub więcej pięknych Belli
mick [Usunięty]
Wysłany: 2007-07-14, 23:24
coś mi się zdaje że był tam jeszcze SW
w niektórych krajach przestrzega się ograniczeń oprędkości.
u nas byłoby to nie do pomyślenia.
a może był tam taki znak
URL=www.fotosik.pl][/URL]
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 2.5 V6
Rocznik: 1996
Wiek: 43 Dołączył: 26 Maj 2006 Posty: 3076 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-07-15, 07:45
Wcale się nie dziwie że te małolaty sie tak podniecają gdy jadą szybciej od Ferrari , każdy kto wyprzedzi ferrari na autostradzie może czuć się zaszczycony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum