Nnnnoo, a w radiu pokazywali, że w szczycie wakacyjnym (czerwiec/lipiec) ceny benzyny przekroczą 5 zeta Szkoda, ze ci którzy ustalają ceny nie jeżdzą swoimi 4litrówkami za własne pieniendze.
Nnnnoo, a w radiu pokazywali, że w szczycie wakacyjnym (czerwiec/lipiec) ceny benzyny przekroczą 5 zeta Szkoda, ze ci którzy ustalają ceny nie jeżdzą swoimi 4litrówkami za własne pieniendze.
Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9 JTD+ fiat coupe 2.0 TURBO
Rocznik: 1999
Wiek: 22 Dołączył: 17 Maj 2006 Posty: 381 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2007-05-18, 21:26
ja teraz z paliwem nie bede mial problemu nie dosc ze moj dieselek malo pali to od jutra zaczynam prace na stacji benzynowej :D ps : trzymajcie kciuki za moj pierwszy dzien w nowej pracy
_________________ alfa romeo 156 & fiat coupe 2.0 turbo
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 2.5 V6
Rocznik: 1996
Wiek: 43 Dołączył: 26 Maj 2006 Posty: 3074 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-05-19, 07:21
CIAMILL156 napisał/a:
ja teraz z paliwem nie bede mial problemu nie dosc ze moj dieselek malo pali to od jutra zaczynam prace na stacji benzynowej :D ps : trzymajcie kciuki za moj pierwszy dzien w nowej pracy
Napisz w jakich proporcjach dodaja wody do paliwa na którym jeżdzimy , bo pewnie zaoszczędzone paliwko...... to dlatego będzie brak problemu?
U mnie tez coraz to drozej, z dnia na dzien cena benzyny wzrosla o kilka centow, dzisiaj np. na JET litr Super (Pb95) kosztuje juz 1,41 €, Super Plus (Pb98) 1,47 €, a Diesel 1,16 €
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 2.5 V6
Rocznik: 1996
Wiek: 43 Dołączył: 26 Maj 2006 Posty: 3074 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-05-19, 11:43
Sylwia napisał/a:
U mnie tez coraz to drozej, z dnia na dzien cena benzyny wzrosla o kilka centow, dzisiaj np. na JET litr Super (Pb95) kosztuje juz 1,41 €, Super Plus (Pb98) 1,47 €, a Diesel 1,16 €
cena niewiele większa niż w Polsce a zarobki dużo wieksze . To relatywnie do zarobków dużo taniej niż u nas
cena niewiele większa niż w Polsce a zarobki dużo wieksze . To relatywnie do zarobków dużo taniej niż u nas
Dokladnie dla Niemca 1 Euro to jak dla nas 1 PLN, dlatego tez bym chcial miec Pb95 po 1,41 PLN, taniej niz LPG
niech ten Lukoil szybciej sie we Wroclawiu pokaże. Wczoraj na Shellu w Dlugolece w kierunku na Wawe 4,23 za litr Eurosuper 95. Za V Powera chcieli 4,60....
Wysłany: 2007-05-19, 17:19
75andrew155 napisał/a:
CIAMILL156 napisał/a:
Napisz w jakich proporcjach dodaja wody do paliwa na którym jeżdzimy , bo pewnie zaoszczędzone paliwko...... to dlatego będzie brak problemu?
nie ma sprawy stacja to total pierwszy dzien juz za mna nawet fajne ale obiegac sie trzeba zeby gaz tankowac a jak narazie nie widzialem zadnej wody heheh ale jak cos to dam znac
Ciamilli masz uprawnienia do tankowania lpg ?? czy tankujesz na dziko ja bez uprawnień tankowałem bo też pracowałem na CPN-ie tyle że prywatnym . Napisz tez czy pracujecie na zmiany i jak wogóle atmosfera w nowej robocie bo u mnie było różnie .
Wysłany: 2007-05-20, 00:29
nie mam jeszcze uprawnien na lpg ale mają mi na dniach wyrobic ja narazie mam fajne warunki bo pracuje od 9 do 17 ale inni pracują na zmiany no i ja mam niedziele wolne a soboty tylko do 14 atmoswera w pracy okej nikt sie o nic nie czepia jak narazie kazdy wie co ma robic no i kasa tez moim zdaniem spox 1100zł na reke przez trzy miesiace pozniej podwyzka z tego co chlopaki biorą ktorzy juz tam pracują od dluzego czasu to tak 1400na reke ja narazie sie ucze musze jeszcze opanowac kase i wogole to rozliczanie no ale poczatki zawsze sa takie zwłaszcza ze z wyksztalcenia jestem elektromechanikiem samochodowym a do tej pory bylem monterem i serwisantem sieci radiotelekomunikacyjnych inaczej internet bezprzewodowy oraz sieci internetowe
...ropa zawsze bedzie tansza...benzyna potrzebuje wiecej procesow destylacji czy jak tam to sie zwie i dlatego bedzie drozsza...jak tak dalej ceny pojda w gore to zaczne powaznie myslec nad instalacja lpg...
to powiedz czemy w wielkiej brytanii zawsze disel jest tańszy?
nie sadze że proces produkcji ma taki wypływ na cene
:/
EEE sorry ale np. w Walii od chyba 8 lat cena ON jest wyższa o kilka pensów niż cena benzyny.
Co sądzicie o paliwie z NESTE? Blisko mam Orlen 95 - 4,55 (Verva 4,89 !) albo Bliska 95 - 4,30. Na NESTE na trasie nieznacznie dalej jest 95 za 4,25 tylko nie wiem jak zjakością tych paliw
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum