Mariusz współczuje Tobie bo sam nie dawno tego doświadczyłem
Ważne ze jesteś cały mam nadzieje ze szybko znajdziesz sobie nowa
Wiem ze pamięć po niej zostanie i sentyment tez (nie zmieniłem awatara)
Pozdrawiam Łukasz
Ostatnio zmieniony przez luciano 2008-03-30, 21:40, w całości zmieniany 1 raz
Niestety o kolejną 33 mniej na forum:( mam nadzieje że kierowca czuję się OK przynajmniej fizycznie bo psychicznie to wiadomo że NIE z powodu utraty 33
Mariusz jeszcze raz wyrazy współczucia z powodu Belli, dobrze że Ty jesteś cały
Mam nadzieję że nie będziesz oskarżony za morderstwo, bo ja bym zabił kierowcę C15
Nawet nie pytam czy kupujesz Alfę, bo w to nie wątpię, ale raczej kiedy ??
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Kierowcą C15 była młoda dziewczyna z "pomroką jasną" niech się cieszy że odbiłem w lewo bo by oberwała prosto w drzwi. Prędkość ok 50 km/h, hamowanie cholera na pasach od przejścia dla pieszych, podobno mnie nie widziała, wymusiła, zjawiła sie 5m przedemną.
Pochyliłem się przy skręcaniu, chciałem postawić Alfę bokiem ale było za późno, wyrwało mnie z pasów na prawa stronę, przywaliłem w kierownicę, ogólnie skończyło sie na siniaku na klatce piersiowej (od kierownicy) i bólem obojczyka i karku.
A i jeszcze jedno, nie woźcie na półkach z tyłu żadnych przedmiotów , oberwałem w głowę apteczką a jak by to było imadło ?
wspolczucia mariusz, szkoda takiej ladnej 33...
a jakie straty? silnik caly? podloznice dostaly? nic nie da sie z tym zrobic?
czy silnik cały??? Nie wiem, nie widać nawet alternatora, do środy nic nie moge rozkręcić (rzeczoznawcaz z PZU ), belka dolna mocno centralnie wgnieciona, przegroda "banan". Podłużnica prawa oberwała solidnie, delikatnie zblokowało prawe drzwi.
Wyrazy współczucia...To była jedna z najładniejszych 33, widać było po zdjęciach ze także wyjątkowo zadbana...niestety tabelki eurotaxu tego czynnika nie biorą pod uwagę
Model: Inny
Silnik: R2 652cm3
Rocznik: 1994
Wysłany: 2008-03-31, 20:06
Tomek G. napisał/a:
niestety tabelki eurotaxu tego czynnika nie biorą pod uwagę
pisalem o tym troszke wczesniej
Pozostaje tylko czekac i plakac po cichu, bo PZU juz sie o to postara, zeby placz i zgrzyt zebow byl...
Kolego-odwolaj sie od decyzji rzeczoznawcy, napisz do nich, ze auto bylo w idealnym stanie itp itd.
Jeden "znajomy" odwolywal sie tak w sprawie maluszka i teraz czeka na decyzje.
"znajomy" czyli chlopak z forum 126p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum