Wysłany: 2008-05-26, 19:44 Auto Moto Show Katowice 2008
Chciałem wam przedstawić moją skromną relację z Moto Show w Katowickim Spodku które odbywało się od piątku do niedzieli (ja byłem w sobotę) znajomy był w niedziele i na zlocie tuningowym przy Spodku pokazał się Robak ponoć
A więc do rzeczy.
Spodek jest mały a więc był duży ścisk ale było na czym oko zawiesić bardzo ładny i szeroki pokaz samochodów marzeń każdego z nas które w Polsce promuje Kuzaj czyli Lambo Bentleje Mustangi i inne cacka na które szarego obywatela nie stać .
Ganinex miał pokaźne stanowisko Alfa Romeo Fiata i Lanci niestety Alfy były wystawione tylko dwie Spider i 159ti obie czerwone Włoska firma miała najlepsze hostessy na całych targach Helmutów przebiliśmy o niebo . Można było zobaczyć kilka nowych propozycji np Audi A3 cabrio , Skoda Superb (naprawdę miejsca ma z tyłu a miejsca).
A tu kilka fotek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum