- Alfa Challenge
- tani radiowóz, czyli szukanie 3 szybkich radiowozów, które można bez większych kosztów rozwalić przy pościgu
- test Audi RS6 Avant
- Nissan GTR vs japoński super-pociąg
ale zobaczyć możemy m.in.
- jakim superautem nalezy jeździć żeby zaoszczędzic na paliwie
- dlaczego BMW M3 jest oszczędniejsze od Toyoty Prius
- test F430 Scuderia
- jakimi radiowozami powinna jeździc policja wg. TG
_________________ *** GET Q4 OR DIE TRYIN ***
Ostatnio zmieniony przez bobryt 2008-06-23, 15:46, w całości zmieniany 1 raz
Nie żebym marudził, ale w Top Gear S11E01 nie było nic o Alfa Romeo,
z włoszczyzny było Ferrari F440 Scuderia, Lamborghini (chociaż to już raczej jest AUDI), FIAT Coupe.
Czyli Cheap Alfa Challenge będzie w jednym z następnych odcinków,
czekam na test tej bordowej GTV'ki
_________________ Była Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic...
Jest Honda Civic 1.4i EJ9...
Będzie: ... działka budowlana
Dobrze widziałem, że na początku w zapowiedzi tego co bedzie w sezonie, przewinęła się czarna 8C?
Oj dobrze widziałeś Proponuje podpąć TV do dobrych słuchawek (albo dobre kino domowe jak ktoś ma ) , podkręcić głośność i puścić sobie urywek z przejeżdzającą 8C, wszystkie włosy mi na ciele stanęły . To samo tyczy się testu Scuderii. Boskie auto
_________________ "Osoby które potrzebują czterach kółek i przymocowanego do nich fotela kupuja sobie BMW albo Vectrę, ale ci którzy są świadomi, ci którym zależy, ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - ci kupuja Alfy" - J. Clarkson
Oj jest 8C, jest, czarna, z frontu
Ale widziałem też Sabine Schmitz, chyba jedyna ładna Niemka, fajnie że wraca,
ciekawe czy znowu będzie pomykać na Nürburgring
_________________ Była Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic...
Jest Honda Civic 1.4i EJ9...
Będzie: ... działka budowlana
Oni to robia problemy ogladalem ten odcinek i nie bylo terenow zamieszkalych wiec co mogli zrobic takiego ??wokol byl sam snieg.. Napil sie zeby sie rozgrzac i tyle
_________________ Poniżej miejsce na twoją reklamę..... : )
szkoda że jak każde auto w Wyzwaniach Top Gear je zmasakrowali. żal było zwłaszcza patrzeć jak ginie 75ka z Clakrsonem za kółkiem, aczkolwiek można było się tego spodziewać.
Auta niemiłosiernie się psuły, ale sumą sumarów chłopaki powiedzieli że Alfy są ŚWIETNE!!!
Spoko z angielskiego też nie jestem asem ale jakoś mi się udało zrozumieć parę rzeczy
Generalnie po obejrzeniu filmu stwierdzam "niech ktoś jeszcze raz powie że Alfa jest awaryjna to w pysk dam:P", a tak poważnie to co one przeżyły z zwłaszcza 75'tka to meksyk! Silnik ledwo dychał, kupa kontrolek się świeciła ale dojechał, i jak powiedział na początku Jerremy (nie wiem czy dobrze napisałem) jest to najlepszy silnik ever, a miał 3.0 , no i fajny wiejski tuning zrobił. U Hamonda dobra była pompa wody ale w końcu i ona poległa. No a James jak zwykle miał przerypane u swoich kolegów, i szkoda że wziął GTV z 2.0 TS zamiast 3.0, no ale za 800 funcioków czego się spodziewać. Co do ceny to, rocznik 96, miała pewnie coś walnięte i najechane z 250tys albo lepiej
Co do takiego zlotu na który jechali, to sam bym się wybrał, ale właśnie na taki gdzie są też stare Alfy i to dużo!
Ogólnie dobry film, i jak zwykle można się pośmiać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum