Model: Inny
Silnik: R2 652cm3
Rocznik: 1994
Wysłany: 2007-11-03, 22:36
mocna aczkolwiek na miejscu czy Ty osobiscie nie oddalbys swojej 33 za ta m3??zreszta nie mowiac juz o tej ale nawet za "zwykla" m3 seryjna ??
oczywiscie to tylko teoretyczne pytanie bo watpie zebys znalazl chetnego do zamiany
Wklejajac ten link chcialem pokazac ze BMW to nie tylko 316-stki z gazem i spojlerami
Wiadomo ze takie chocby te nowsze e46 np 320-stki watpie zeby mialy start do jakiej alfy 2,0 ale M3 to juz nie zarty i chyba niema obecnie takiej alfy seryjnie produkowanej ktora byla by szybsza:ani na torze, ani na prostej i taka prawda panowie
Pomijajac oczywiscie 8c bo to tylko 500sztuk i watpie zebym kiedykolwiek chociaz zobaczyl taka na drodze
Ostatnio zmieniony przez AlfaFAN 2007-11-03, 22:37, w całości zmieniany 1 raz
mnie osobiści żadne BMW nie kręci, choćby było nie wiadomo jakie ładne czy mocne, ale każdy ma swój gust i każdemu co innego się podoba, a za tyle kasy ile warta ta beema można mieć auto z duszą- zgadnijcie jakie?
Silnik: R2 652cm3
Rocznik: 1994
Wysłany: 2007-11-03, 22:56
wiadomo-o gustach sie nie dyskutuje ale po co od razu najezdzac na marke skoro jest ona Wam obojetna??
BMW to BMW-auta dla mas(nawet modele ze znaczkiem ///M) a Alfa to Alfa-samochody dla waskiego grona milosnikow marki i niech tak zostanie.
Ja mysle ze BMW z Alfa konkuruje jedynie na swiatlach
Rocznik: 1993
Wysłany: 2007-11-03, 23:58
alFA/N napisał/a:
niech mi ktos powie ze nie oddalby swojej alfy za to auto - uznam go za debila
no to jestem debilem...
Nie oddałbym swojej 155 za jakiekolwiek BMW - chyba że tylko po to żeby je zaraz sprzedać i odkupić swoją 155 a resztę kasy włożyć w nowe części do niej
Jak kupiłem swoją czarnulkę to średnio co parę godzin wychodziłem przed dom tylko po to żeby na nią popatrzeć, odpalić... Codziennie jadąc do pracy i z powrotem czuję, że moje auto jest niepowtarzalne. Tego nie potrafi dać BMW.
Prędkość i moc to nie wszystko
A co do rywalizacji AR z BMW to niestety to jest jak z psami i kotami - nikt nie wie dlaczego się gryzą, ale się gryzą
Silnik: Mercedes Coupe E220
Rocznik: 1993
Wysłany: 2007-11-04, 01:35
alFA/N napisał/a:
i niech mi ktos powie ze nie oddalby swojej alfy za to auto - uznam go za debila
Czuje sie obrażony...
Mi BM-kami jezdzi sie zle,sa plastikowe,nadmuchane,sztuczne i niemieckie!! Nie oddał bym zadnej alfy za BMW,nawet z serii 7.
EDIT1 - poniosło mnie i za duzo napisalem...
EDIT2 - giff jest swietny
_________________ Tesknie za Alfa i za V6-tka :(:(:(
Nastepny cel to Alfa 166 tylko musze sprzedac merca...
Alfa 145 1.6 Boxer
Ostatnio zmieniony przez Remek 2007-11-04, 01:39, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum