szkoda że niewidać tego przodu w całości,bo wedłuk mnie wyglada całkiem fajno.
no autko ogólnie było by okej gdyby nie te naklejki, ten spojler,noi ładniejsze wówczas fele....i wtedy było by wpożo
niestety ktoś z dosyc ładnego auta zrobił choinke - samochód bardzo mocno przebajerowany i naprawdę ciężko go będzie sprzedac (zresztą był już chyba dwa razy wystawiany na allegro, teraz oferta pojawiła się trzeci raz). Jeśli natomiast auto zostanie sprzedane to trafi pewnie do jakiegoś fana szybkich i wściekłych.
Domyślam się, że pod maską tego "batmobila" znajduje się silnik 2.0TS także moc 185KM jest raczej wymysłem właściciela (aby podnieś moc w silniku wolnossącym o te 30KM trzeba naprawdę mocno pokombinowac, a właściciel nic nie pisze o żadnych wałkach, układzie wydechowym, chipie itd.). Spojler niczemu nie służy, szpeci tylko jeszcze bardziej samochód.
Mi osobiście samochód się nie podoba. Szczerze nie chciałbym go za darmo bo później miałbym nie mały problem ze sprzedażą
_________________ "(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakręty są dla szybkich kierowców" C. McRae
zresztą był już chyba dwa razy wystawiany na allegro
Heh z tym, ze z każdym kolejnym wystawieniem przybywa mu watpliwych ozdóbek... Jeśli facet nie sprzeda jej tym razem aż boję się pomyśleć co może dolożyć
_________________ Ik@r 1111
AR33 1.7 IE 2000-2008 r.
Ostatnio zmieniony przez williamdrake 2006-08-09, 10:00, w całości zmieniany 1 raz
Może i gwałt, ale w sumie dość profasjonalnie przeprowadzony.
A poznajecie to:
To dopiero jest GWAŁT i to zbiorowy
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
No nie,następny-plaga czy co? Przecież to coś z przodu nie wygląda jak Alfa.Podoba mi się tuning ale nie taki k..... przesadzony.Na temat gustu się nie dyskutuje ale oni go napewno nie mają.
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
A ja bym chciał jego felgi do mojej Belli:) bo niestety jeżdże na stalowych 14
He he mam identyczne auto jak Ty. Też jeżdże na stalowych felgach i też poluje na takie aluski. Co za zbieg okoliczności. Na Allegro stoją po 800 zł za komplet. Zbieram powoli kase.
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
To pogadajcie z tym gościem i powiedzcie mu,że alu to jego paskudy nie pasują i niech Wam da za stalowe które będą bardziej pasowały ha ha ha.Te ładne alusy nadają się tylko do Alfy a nie jakiegoś wynalazku.
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
Ta 146 z przodu wyglada jak Mitsubishi Galant Ludzie naogladaja sie amerykanskich seriali i brazylisjkich telenowel i poznije takie glupoty do glowy przychodza....
niestety ktoś z dosyc ładnego auta zrobił choinke - samochód bardzo mocno przebajerowany i naprawdę ciężko go będzie sprzedac (zresztą był już chyba dwa razy wystawiany na allegro, teraz oferta pojawiła się trzeci raz). Jeśli natomiast auto zostanie sprzedane to trafi pewnie do jakiegoś fana szybkich i wściekłych.
Domyślam się, że pod maską tego "batmobila" znajduje się silnik 2.0TS także moc 185KM jest raczej wymysłem właściciela (aby podnieś moc w silniku wolnossącym o te 30KM trzeba naprawdę mocno pokombinowac, a właściciel nic nie pisze o żadnych wałkach, układzie wydechowym, chipie itd.). Spojler niczemu nie służy, szpeci tylko jeszcze bardziej samochód.
Mi osobiście samochód się nie podoba. Szczerze nie chciałbym go za darmo bo później miałbym nie mały problem ze sprzedażą
No nie przesadzaj sam spoiler tylni dodaje mu jakieś 20KM naklejki szacuje sam wycinał 5KM i gałka w płomieniach to zamiast wałków 5KM hahaha TUning napewno nie jest wykonany solidnie ani dokładnie założe się ze jak by go obejżec z bliska to jeszcze mugdzieś szpachla wystaje zreszta o czym my mówimy nie wiem ci którzy powiedzieli że nawet jest OK to żartowaliście prawda bo w ten samochód trzeba włożyć połowe jego wartości(wygląd) i połowa na doprowadzenie do dobrego stanu technicznego bo taki gość co ma 1mm brudu na tylnich nie urzywanych siedzeniach napewno nie dba dobrze o samochód pozdro
i jak dalej jesteście co niektórzy pod wrażeniem włożonej pracy nie liczy się jakośc trudność pracy tylko końcowy efekt a ten pierwszy zrobil dużo kosztownie i moze włozywiele pracy ale to tak jak by ktoś wyrzeźbił w gównie piekną płaskorzeźbe napracował się a jednak wyszło gówno pozatym koszt tych wszystkich zabiegów stylistycznych kosztowal napewno więcej niż takie felgi i polerka całego samochodu
Ostatnio zmieniony przez Canizzaro 2006-08-14, 19:53, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum