Nie jest jakoś totalnie przesadzone, chociaż w kilku miejscach bym poprawił. Ale diesel Jakoś wolałbym benzyniaka 2.5 w takim pakiecie- też dłubniętego.
Założę się, że gdyby zrobił to ktoś z forum, pialibyście z zachwytu. Tym bardziej, że mechanicznie też tam było nieźle dłubnięte.
Ja ci gwarantuję że bym nie piał z zachwytu a raczej z płaczu, co to ma być w ogóle, jakieś śmieszne wloty na masce, przód od 147 kurka mógł wziąć przód od poloneza też by dobrze wyglądało, klapa z tyłu to bita czy farby zabrakło, no i ten środek w różu oł maj gadddd, a najlepsze felgi po prostu miód! Dla mnie porażka!
Ja ci gwarantuję że bym nie piał z zachwytu a raczej z płaczu, co to ma być w ogóle, jakieś śmieszne wloty na masce, przód od 147 kurka mógł wziąć przód od poloneza też by dobrze wyglądało, klapa z tyłu to bita czy farby zabrakło, no i ten środek w różu oł maj gadddd, a najlepsze felgi po prostu miód! Dla mnie porażka!
To taki żart z mojej strony. Jakie były reakcje ludzi na forum, gdy nie znali robaka, a jego alfę zobaczyli pierwszy raz? A jakie były te reakcje po pierwszym spocie z jego udziałem? Żeby nie było - nie mam absolutnie nic do wszelkiego rodzaju ulepszeń. W ostateczności, to właścicielowi PRZEDE WSZYSTKIM ma się podobac.
Rudolf, ja trzeba dolać oliwy do ognia zawsze można liczyć na Ciebie
Szkoda że taki elokwentny nie jesteś w innych działach
P.S. Jeśli można prosić to uzupełnij profil.
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
http://ren-car.otomoto.pl...7-C5299973.html
nie robcie sobie jajec....to powaznie tuningowany pojazd mechaniczny.....
ktos wlozyl w to mnostwo pracy i kasy...
no a ze wizja upadla calkowicie i z tuningu wyszlo origami to juz inna sprawa...
niektorzy i do tuningu sie nie nadaja...lepiej rozaniec do reki i modlic sie o wyobraznie
_________________ bija22 i Alfa156 V6
są powody do mrruczenia
A profil mam uzupełniony. Wszystkie pola z gwiązdką są wpisane a GG nie mam
No i bardzo ładnie, jednak Twój podpis jest delikatnie mówiąc nie stosowny. Do pierwszego członu nic nie ma ale drugi jest
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
prócz tylnych lamp, auto wg mnie świetnie sie prezentuje. fajny 2 kolorowy lakier
Cytat:
ktos wlozyl w to mnostwo pracy i kasy...
2 zderzaki + progi i felgi... ale mi to mnóstwo roboty felgi też nie są pewnie żadne oryginalne tylko chińskie pordóbki, które są za 300zł/szt. na allegro, a zderzaki pewnie jakaś podrzedna polska firma robiła
_________________ *** GET Q4 OR DIE TRYIN ***
Ostatnio zmieniony przez bobryt 2008-07-11, 02:34, w całości zmieniany 1 raz
prócz tylnych lamp, auto wg mnie świetnie sie prezentuje. fajny 2 kolorowy lakier
Wygląda jakby koleś stringi naciągnał na Alfę...brzydko to wygląda... Zostawiłby czarną na tych aluskach i nic wiecej nie trzeba temu samochodowi...
Co to ludzi popycha do takich rzeczy????
Wczoraj widziałem AR 156 czarną, na wszystkich dzwwiach odbojniki w kolorze srebrnym, nawet na klapie, na tylniej klapie również "płetwa rekina" z BMW (to nie NAVI), scudetto przebudowane bo przeciez oryginalne "brzydkie jest"...chciałem do afceta podejśc i zapytac dlaczego o zrobił, ale odjechał i nie zdążyłem
Pozdrawiam wszystkich którzy nie lubią poprawiac NATURY
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum