Witam i pozdrawiam
Szukałem czegoś ciekawego do mojej 166-tki ale nic nie znalazłem.
Jestem naprawdę zawiedziony.
Ale się nie poddam i na pewno będę kombinował
Wysłany: 2008-06-03, 07:27 Alfa Romeo 156 FaCe LiFFtiNg
Witam mam pytanie co do alfy 156... Czy zna ktos moze kogos kto sie zajmuje face liftingiem dla 156 ?? chodzi mi dokladnie o : "Giugiaro Design " 2004r. ??:P[/b]
temat tjuningu ALfy wraca jak bymerang, czy wkoću te półgłówki zrozumieja kiedys że Alfa i tjuning w jednym zdaniu to błąd niewybaczalny wręcz rzeczowy
Rozumiem tuning silnika, zawiechy, hamulców...ale nie takie robienie wiochy i obwieszanie tak pieknych aut spojlerami jak ze Star Treka...porażka poprostu...
Nawet BMW czy Golfast nie zepsuty tjuningiem jakos wygląda nawet ciekawie w niektórych przypadkach, pseudotjunerzy psuja tylko opinie o marce i jej postrzeganie...na stos z takimi
Pozdrawiam
_________________ Alfa Romeo jest jak Media Markt ... Nie dla idiotów...
Alfa Romeo 33 1,4 IE boxer 90 KM - było
Alfa Romeo 156 2.0TS 155 KM - jest:)
Ta kasę co włozył w ten szpachel , klej i plastiki móg przeznaczyc na nowe filtry, olej i kolocki+tarcze hamulcowe... to sa dobrze spozytkowane pieniądze a nie na szpecenia tak pieknego auta
_________________ Alfa Romeo jest jak Media Markt ... Nie dla idiotów...
Alfa Romeo 33 1,4 IE boxer 90 KM - było
Alfa Romeo 156 2.0TS 155 KM - jest:)
_________________ "Osoby które potrzebują czterach kółek i przymocowanego do nich fotela kupuja sobie BMW albo Vectrę, ale ci którzy są świadomi, ci którym zależy, ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - ci kupuja Alfy" - J. Clarckson
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum