Wiek: 43 Dołączył: 26 Maj 2006 Posty: 2502 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-12-31, 12:15
Addicted napisał/a:
Generalnie widok w jakikolwiek sposób przerobionej Calibry to nic przyjemnego Te auta są ładne same z siebie, takie, jakimi opuściły taśmę produkcyjną, po co to psuć
Tylko i wyłącznie chodziło mi o kolor co do przeróbek jestem całkowicie za przeróbkami czy Tuningiem aby to miało ręce i nogi. Generalnie jak wygląda tak też i jezdzi
Hehe, no to w takim wypadku nowa GTA wygląda na maxa szpanersko i dresowato Nie sądzę z drugiej strony, żeby aż tak znacząco różniła się od zwykłej 159, za dużo spojlerów i tym podobnym gadżetów...
no, a może to jest wersja na tory wyścigowe, dla samochodów turystycznych? te samochody zawsze wyglądają na szersze niż dłuższe, a 159 GTA, z pewnością to nie jest:)
Widziałem pomalowaną w Kameleon Calibrę , fatalny widok
wszystko zalezy jaki kolor i jakie auto nie kazdy kolor pasuje do kazdego auta
Addicted napisał/a:
Generalnie widok w jakikolwiek sposób przerobionej Calibry to nic przyjemnego
nie zgodze sie z tym ,wrzucanie wszytkiego do jednego wora nie ma sensu zobaczył bys auto z nowym lakierem na ładnej feldze to nie ma prawa sie nie podobac
pozdr
_________________ TATO ZAWSZE BĘDĘ CIĘ KOCHAŁ!!! [*] ;(((
nie zgodze sie z tym ,wrzucanie wszytkiego do jednego wora nie ma sensu zobaczył bys auto z nowym lakierem na ładnej feldze to nie ma prawa sie nie podobac
Nowy lakier i felgi raczej duzo z tfuningiem wspolnego nie ma
Addicted napisał/a:
Generalnie widok w jakikolwiek sposób przerobionej Calibry to nic przyjemnego Te auta są ładne same z siebie, takie, jakimi opuściły taśmę produkcyjną, po co to psuć
Świete słowa synu
Wstawmy zamiast słowa "Calibry" Alfa Romeo i mozemy zamknąc ten teat
_________________ Wiem ze nie wszyscy kochają Alfy. Je...ać ich!!! )))))))
Nowy lakier i felgi raczej duzo z tfuningiem wspolnego nie ma
bzdura zalicza sie do drugiej grupy...
Addicted napisał/a:
Rudolf napisał/a:
Świete słowa synu
Wstawmy zamiast słowa "Calibry" Alfa Romeo i mozemy zamknąc ten teat
jak juz same w sobie ech....
pozdrawiam
_________________ TATO ZAWSZE BĘDĘ CIĘ KOCHAŁ!!! [*] ;(((
To zalezy. Bo jak sobie połozysz nowy lakier bo stary był zniszcony to to tfuning nie jest ale jak sobie pomalujesz jak w avatarku to jest i takie cos powinno byc zakazane
_________________ Wiem ze nie wszyscy kochają Alfy. Je...ać ich!!! )))))))
zakazane buhahaha ale żeś pojechał po bandzie w Dani widziałem różową 147 po tuningu z naklejonymi kwiatkami jechała nią laska i wyglądała zaje*** podobało mi się aa robak ma też ładnie pomalowany samochód i fajnie się to komponuje wiem bo widziałem na żywo na świątecznym spocie
_________________ TAK KORCZU , TYLKO REMIZA I TYLKO SPOCONE KUCHARKI !
Bertone Coupe na slikach z klatką jest przekozacka
P.S Nie wie ktoś może jak nazywają się felgi na których stoi biała 33 sport wagon z tej galerii, w jakim modelu występowały? (trzyczęściowe telefony z rantem)
Marzą mi się takie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum