Co do 159 to mi się podoba....taka cholernie ostra jest
noale wiadomo każdy ma inną opinie na ten temat..ale nie kłucmy się...ważne że kochamy jedną i tą samą marke....
Oj, chlopie, zanim sie wezmiesz za lampy, popracuj nad ortografia
W tym temacie nabijamy sie ze zburaczonych aut, zatem jako fan tuningu optycznego w wydaniu ekstremalnym i kontrowersyjnym, mozesz poczuc sie urazony niektorymi wypowiedziami. Nie sadze, by ktos z piszacych w tym watku zazdroscil posiadania tony laminatu na aucie............
Tobie podoba sie co innego, komus tam jeszcze co innego, a i ja mam inny gust. Tu jednak widac zdjecia ewidentnie spartaczonych stylizacji, bez wzgledu na to, kto jaki "look" preferuje. Poza tym Mariusz - kazda, nawet najpaskudniejsza w naszej ocenie przerobka musi byc spojna, zgodna z duchem marki oraz PORZADNIE WYKONANA. Popatrz na zdjecia, jak niektore auta sa poskladane - ani rowno, ani dokladnie.... A wiesz, do oklejania laminatem nadaje sie golf czy inna tam calibra, ale taka alfa 33 to juz tak jakby mniej.
Hmm.....No to może czas wyjaśnić zainteresowanym tunerom, że nie tuninguje się marek takich jak Ferrari, Maserati,czy Lamborgini ( Co tam do ku..wy nędzy można poprawić??????) i że inna znana włoska marka ALFA ROMEO też pod ten kodeks podpada. No chyba że ktoś ma banię większą niż pan Da Silva, czy Giugaro.Laski i tak majtek nie zostawią w takim promie kosmicznym, bo nie ma to jak "woldzwagen, czy mesio". Jedynym sensownym zabiegiem, jest odnowa lakieru, dobra fela, niezłe audio, no i może małe co nieco przy kompie. Te auta i tak wpadają w oko.
_________________ Forumowy zdrajca........
Mondeo Mk2 (dupowóz) na najbliższy rok.......
hejka
powiedz co ci przeszkadza marka gulf czy vwej taka sama fura jak kazda inna
marka gulf to te holenderskie oleje... ktoś wlewał do siebie????? podobno z marychy robione a auto ma po tym niezłego kopa.... a dokładnie jesli chodzi o vvwej 'a to jest to taka sama marka jak każda inna dlatego żeby nadać jej troszkę polotu i finezji właściciel 24 letni dres z małego miasteczka założy tonę laminatu nakładki na "pedała" neony co bogatsi lampy tylne a'la lexus itd...
eh. mnie nic nie przeszkadza..... Ale pewnie widzisz roznice miedzy chivas regal a dark whisky lubelska?
A jedno i drugie ma na etykiecie whisky
po prostu fałweje to autka bardziej przyziemne i powszechne. Zatem, chcacy sie wyroznic posiadacz takiego wehikulu musi oblozyc go plastikiem. A posiadacz alfy - wystarczy, ze jedzie....
A czemu w Polsce wsrod posiadaczy VW, opli itp tuning mechaniczny z prawdziwego zdarzenia jest rzadko spotykany? Bo go nie widaC!!!
http://www.moto.allegro.p...56_2_4_jtd.html
A co powiecie na to ? :/ Szczególnie dobitne jest zdanie : " fotele pozbawione logo Alfy i obszyte skórą MOMO ". Może i jestem młody, lubię ładnie podrasowane samochody, ale to już jest profanacja.
Generalnie widok w jakikolwiek sposób przerobionej Calibry to nic przyjemnego Te auta są ładne same z siebie, takie, jakimi opuściły taśmę produkcyjną, po co to psuć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum