Przejrzałem wszystkie nowe posty od mojej ostatniej wypowiedzi w tym temacie i zaczynam się załamywać. Może jedno zdjęcie zwróciło moją uwagę na plus, pozostałe to "parada szaleńców" (moje zdanie). Przypuszczalnie gdybym wpisał sobie w googlach "wiejski tuning" i wkleił tam te zdjęcia to byłbym juz jednym z moderatorów tego serwisu.
Może powklejacie teraz trochę zdjęć Alf które uważacie za bardzo dobrze przerobione samochody i takie które wciąż zachowują duszę Alfa Romeo.
Myślę że to będzie dużo trudniejsze zadanie niż wyszukiwanie takich dziwolągów (bez urazy). Do boju.
Przejrzałem wszystkie nowe posty od mojej ostatniej wypowiedzi w tym temacie i zaczynam się załamywać. Może jedno zdjęcie zwróciło moją uwagę na plus, pozostałe to "parada szaleńców" (moje zdanie). Przypuszczalnie gdybym wpisał sobie w googlach "wiejski tuning" i wkleił tam te zdjęcia to byłbym juz jednym z moderatorów tego serwisu.
Może powklejacie teraz trochę zdjęć Alf które uważacie za bardzo dobrze przerobione samochody i takie które wciąż zachowują duszę Alfa Romeo.
Myślę że to będzie dużo trudniejsze zadanie niż wyszukiwanie takich dziwolągów (bez urazy). Do boju.
już gdzieś wklejałem to zdjęcie to wg mnie jest wystarczający tuning ładne fela pięknie odnowiony - utrzymany lakier pełen oryginał + to zauważalne "coś"
może mi odbiło ale zachwycam się tym egzemplarzem
Raczej nic Ci nie odbiło, bo w tym aucie można sie z miejsca zakochać
A tego, że cały czas znajdują się "tęgie mózgi" od profanacji pięknych linii, to chyba zmienić się nie da. Zawsze znajdzie sie jakiś antymiłośnik.
_________________ Alfa Romeo - Nie dla idiotów!!!
155 2.0 8v + 155 2.0 v6Turbo + 166 3.0 v6
jestem ciekawy jakby wyglądało to cudo jakby się dostało w ręce takiego tijunigowca..... jakbym nim był to tak założyłbym neony walnął alfe w 2 kolorach dół kameleon czy jakiś flip flop, koła błyszczące w stylu pimp my ride, oczywiscie nakładka na klapke paliwa czy na korek albo dwie bo jedna tylko 100 koni daje dwie to 200, opony 290/10/18 cztery wydechy a la mugen z allegro, lampy na niebiesko spreyem z allegro ( naturalnie) i naturalnie gaz, nie wiem co jeszcze aaaaaaa ogromny spoiler na klapę i nie wiem jak można by jeszcze zepsuć to auto... zapomniałem dodać że warto byłoby mu zrobić zdjęcie i na necie umieścić niech koledzy podziwiają moja wesołą twórczość, do środka założyłbym dywaniki w stylu aluminium ryflowanego i pełno ledo-neonów pokrowce w stylu koszulek na siedzenia ....
Powinni ukarać tego który tak ją oszpecił,a marka Alfa Romeo powinna dostać odszkodowanie.Nie wiem co chciał gościu osiągnąć-jednym słowem DRAMAT !!!!!
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
Hehe, no to w takim wypadku nowa GTA wygląda na maxa szpanersko i dresowato Nie sądzę z drugiej strony, żeby aż tak znacząco różniła się od zwykłej 159, za dużo spojlerów i tym podobnym gadżetów...
_________________ To co się liczy w życiu to szybkie dziewczyny i piękne samochody...
AR 156 2.0 TS
Ostatnio zmieniony przez szamacz 2007-12-20, 13:13, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum