kurde czy tych ludzi podnieca wydawanie kupy kasy na oszpecanie samochodów
a może to jest taki sabotaż golfiaze sie na nas uwzieli i nasze ulubione furki oszpecili
_________________ Jeżdżę tak żeby nie martwić się swoim cholesterolem.
Mnie sie podoba niektóre bardzo , niektóre mniej . To jest cała filozofia tuningu trzeba mieć kasę , odwagę i pomysłowość a dla wielu znas brak kasy uniemozliwja nam takie puszczenie fantazji i zazwyczaj kończy sie na naklejce ( kończynka ) i pucowaniu auta niestety
Nie wiem czemu się tak czepiacie. Nie jestem fanem tuningu, ale już mnie powoli zaczyna wkurzać ta ogólnoforumowa pogarda dla wszystkiego co inne niż to co sami macie na swoich blokowych parkingach. Trochę więcej tolerancji - samo posiadanie AR nie czyni Cię wyjątkowym!
ps.
niejedno już forum "markowe" zwiedziłem i mam wrażenie, że Ci co tu się udzielają (m.in. w tym wątku) są najbardziej ... hmmm ... bucowaci
pozdro.
_________________ --
Pyciu
Ostatnio zmieniony przez pyciu 2007-05-24, 11:54, w całości zmieniany 1 raz
Nie wiem czemu się tak czepiacie. Nie jestem fanem tuningu, ale już mnie powoli zaczyna wkurzać ta ogólnoforumowa pogarda dla wszystkiego co inne niż to co sami macie na swoich blokowych parkingach. Trochę więcej tolerancji - samo posiadanie AR nie czyni Cię wyjątkowym!
ps.
niejedno już forum "markowe" zwiedziłem i mam wrażenie, że Ci co tu się udzielają (m.in. w tym wątku) są najbardziej ... hmmm ... bucowaci.
pozdro.
I powiedział co wiedział Nie wiem czy zauwazyles ale jesli nie to spełnię rolę buca i wytłumaczę przynajmniej za siebie.. Nikt tu nie krytykuje tuningowania samochodow my poprostu dyskutujemy na temat tych mniej udanych przypadkow tuningu (w naszym odczuciu, bo pewnie komus sie to podoba skoro tym jezdzi ) ale bez przesady nie dyskutujemy tu o gustach tylko wymieniamy sie pogladami ot i tyle. chociaz takie tlumaczenie i tak nic nie da bo patrząc na wątki "kills" i "ile wyciągnie.." to kazdy z nich ma swoich zwolennikow i przeciwnikow a jesli kogos to razi, a na forum zaglada tylko po porady odnośnie jakiegos problemu to niech zostanie przy dziale technicznym i dalej sie nie zagłębia i problem bedzie rozwiązany A i jeszcze jedno (ani moderatorem nie jestem, ani zasiedziałym użytkownikiem tego forum, co nie zmienia faktu ze podoba mi sie ono) to jesli juz ktos sie zarejestruje i nazywa forumowiczów bucami to wychodzi na to że sam siebie określiłeś
Ostatnio zmieniony przez Madnes7 2007-05-24, 12:51, w całości zmieniany 1 raz
Model: Inny
Silnik: inny
Rocznik: 2007
Wysłany: 2007-05-24, 14:23
ja tam widze sówj nick
To taka komenda, jak ją wpiszesz to wyswietla się nick zalogowanej osoby. Zazwyczaj przez nią robi się burdel i powinna być na forach wyłączona
_________________ Hipokryzja i konformizm cechuje wszystkie społeczności.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum