Dzisiaj widziałem BATOMOBIL na parkingu w Rzeszowie przy ulicy Rejtana na wysokości Beverly Hils... Mam nadzieję, że tak brzydkie auto jest tylko przejazdem w Rzeszowie ))
I jeszcze jedna zj...zepsuta AR. Miała iść do galerii do odpowiedniego działu ale kłopoty z wklejeniem fotki spowodowały ,że będzie cieszyć wasze oczy tutaj:
_________________ Ik@r 1111
AR 33 1.7 IE 2000-2008 r.
AR 145 2.0 TS 2008-...
Może i jest rozrośnięta i jak by to delikatnie powiedzieć WULGARNA, ale coś w niej jest.
Fotki w dużej rozdziałce
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
Dzisiaj widziałem BATOMOBIL na parkingu w Rzeszowie przy ulicy Rejtana na wysokości Beverly Hils... Mam nadzieję, że tak brzydkie auto jest tylko przejazdem w Rzeszowie ))
dokładnie ten, którego tyczy się temat ?
Ta Alfa 159 również jakoś nie przypadła mi do gustu, moim zdaniem ktoś ją za bardzo powycinał (kto wie może celem była redukcja masy) i założył zbyt festyniarskie felgi (patrząc na nie przypomina się mi amerykański tuning i programy typu Pimp My Ride)
_________________ "(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakręty są dla szybkich kierowców" C. McRae
Ja też wiem że to Fotoszop, ale nie można tego skomentować. Zwłaszcza że są plany zbudowania takiego Bodykitu
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum