Model: Alfa Romeo 166
Silnik: 2,4 JTD
Rocznik: 2001
Wysłany: 2008-01-05, 14:44
Hmm uważam,że wersja limited była dopóki nie wpadła alfa w niepowołane ręce,kierownica drewniana,poduszka całkiem inny kolor od plastiku z obręczy...panel aluminiowy... wystarczy dobrze popatrzeć jak ktoś tragicznie obszył tą ,,skórą'' tylną kanapę przecież nie ma profilu siedzenia tylko widać,że naszyte jest to u jakiegoś chłopka.... ta wersja nie jest limited bo w takim stanie ,że wszytko inne to nikt w fabryce takiego czegos nie robi!!
"limited edition"? To chyba jest jakieś "home makeover edition"
Po pierwsze wersja limitowana nie ograniczała by się tylko do skórzanych foteli, które wyglądają jakby były pokryte sztuczną skórą, a co z kierownicą, która wogóle tam nie pasuje, nie wspominając już konsoli środkowej. Ponadto całą deska rozdzielcza ma inny kolor niż np. tunel.
No, a ta nalepka między tylnymi lampami, to nic innego jak zakupiony na allegro hiper super extra boombastik bajer w postaci naklejki ochronnej na próg samochodowy, do tego nieudolnie docięta...
Przecież żadna szanująca się marka (a już na pewno nie Alfa Romeo), nie wpakowała zajmującego pół klapy bagażnika napisu mówiącego o wersji limitowanej, a jedyni podkreśliła delikatnie nietuzinkowość danego egzemplarza.
Przebieg 12.000km i już panewkę szlag trafił... Pewnie ktoś za dużo biegami mieszał, bo po skórze na gałce zmiany biegów została tylko podszewka
Mam nadzieję, że nie będzie naiwniaka, który natnie się na ten "limited edition"
Pozdrawiam.
- Rafał
_________________ ...no alfa,
no fun!
Ostatnio zmieniony przez alces1 2008-01-05, 15:35, w całości zmieniany 1 raz
Też mi to wpadło w oko na allegro pare dni temu. Patrze, patrze, skóra jakaś dziwna, drewno wolant, a na konsoli karbon,myśle sobie a może coś takiego było.
Ale jak zobaczyłem tą porażka-nalepkę na tylnej klapie odrazu doszedłem do przekonania że to garażowy limited.
Ostatnio zmieniony przez csscss 2008-01-05, 15:50, w całości zmieniany 1 raz
Kurcze nigdy nie widziałem jej u mnie w mieście... coś podejrzana ta alfa taka łoryginalna Hmm i jeszcze te zegary i podświetlenie deski rozdzielczej jak w gta??
_________________ To co się liczy w życiu to szybkie dziewczyny i piękne samochody...
AR 156 2.0 TS
Ostatnio zmieniony przez szamacz 2008-01-05, 20:03, w całości zmieniany 2 razy
Ja też jej nie widziałem nigdy na mieście, a taki rarytas na pewno bym zauważył z pięknem to ona nie ma wiele wspólnego nie wspominając już o opisywanym stanie idealnym
_________________ Anonima Lombarda Fabbrica Automobili - tu się wszystko zaczyna..
12 000- facet troche przegiął z kręceniem licznika wstecz. Ja nie wierze że auto z roku 98 ma 12 000-średnio wychodzi 1200km rocznie....czyli miesięcznie koło 100.... Już nie wspominam o naklejce z biedronki...
12 000- facet troche przegiął z kręceniem licznika wstecz. Ja nie wierze że auto z roku 98 ma 12 000-średnio wychodzi 1200km rocznie....czyli miesięcznie koło 100.... Już nie wspominam o naklejce z biedronki...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum