Nawet 2.0 nie ma takiego startu
Musi być dłubnięta i to mocno
Jednak co Alfa to Alfa
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
nie liczą się tylko dane techniczne, umiejętności też robią swoje...
kierowca crx-a raczej miał kiepskie... przecież on po prostu spalił na starcie już
CRX wcale nie jest taki super szybki jak to wszyscy mówią. Ostatnio ostro buczącą CRX chciał przypozerować dziewczynie i jak wsadziłem 2 i 3 bieg to olądałem w lusterku jego światła. A ile waży CRX, a ile waży 164.
te fury maja kolo 15 lat i ze wzgledu na charakterystyke pewnie caly swoj zywot spedzily w okolicach czerwonej kreski... mozna mowic, ze alfa to tez auto o zacieciu sportowym, lubiace wysokie obroty, ale crx to autko bardziej sportowe, nastawione glownie na sportowa jazde. nie wiem czy wiecie ale one nie maja nawet wspomagania
wiekszosc crxow ktore jezdza w polsce sa dobite. ale jak juz sie trafi jakis w dobrym stanie to nie mozna powiedziec ze nie jest szybki. vtec seryjnie ma 7 sek do 100 a najmocniejszy crx w polsce ma 500 koni
Własnie on tego nie wiedział bo tył mam na gładko, zamierzam umieścić onzaczenia z nieco słabszej Alfy.
A to że jest taka różnica w pojemnościach to w sumie na ulicy i tak nie ważne- niech szczyl zejdzie na ziemie i nie wyskakuje na pewniaka jak nawet nie wie do czego.
Jakby to była seryjna 155 Q4 a crx byłby w dobrym stanie + kierowca to wygrałby crx. Co z tego że 4x4 ale tam jest tylko 190KM a napęd w wyższcyh prędkościach daje na prawdę duże opory. Ale fajny filmik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum