jak szukałem swojej 166-stki to brałem ją pod uwage puki nie zobaczyłem na fotkach brak scudetta wogóle nie wiem jak tak można, to jak by pozbawić bestie twarzy szok !!!
_________________ Alfa Romeo: sportowe serce, ogromna witalność, dźwięk silnika, elegancja kształtów i włoski design.
Na temat tej Alfy była już dyskusja na bliźniaczym forum. Wówczas to właściciel chełpił się jaką to ona ma wspaniale przerobioną brykę. Koledzy jednak nie pozostawili na nim suchej nitki i wspomniany właściciel postanowił pozbyć się oszpeconej Alfy...
http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.php?t=5471
Pozdrawiam.
- Rafał
Garbate 166... Tyle mi na myśl przychodzi. Natomiast właściciel chyba ma jakieś uprzedzenia do kobiet skoro, jak sam napisał o scudetto, że takie "C.pki i pi.dy" się mu nie podobają... Żenujący styl i wypowiedź tego osobnika.
_________________ Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 2.0 TS 16V
Rocznik: 1995
Wysłany: 2008-05-20, 15:36
Mam podobne odczucia, co do tej czerwonej gtv, pojawiającej się od czasu do czasu na Alledrogo...
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3769511
Gość zrobił jej to samo... I co teraz? Alfista jej nie weźmie, bo paskuda , a na co nieAlfiście gtv?
I się buja teraz ze sprzedażą...
No chyba, że ktoś ją weźmie jako jakieś takie "miniFerrari"
Tak "od-alfić" Alfę... Masakra.
Mam nadzieję, że dobrze piszę małymi "gtv"? Czy może "Gtv"?
A ten od 166 zdziwiłby się, gdyby mu pod dom zajechało np. 10 Alf i wszyscy kierowcy z grobowymi minami zadaliby mu pytanie "Dalczego?"
_________________ Przemek_Docent
AR 155 2.0 TS 16V „Bella Nero”
i ani troche mniej
przemek_docent*post.pl GG:6500285
Może jeszcze ta czerwień we wnętrzu... Ale niektórzy może tak lubią
Grill już sam się prosi i wychodzi spod szpachli (popękania) ale ogólnie autko widziałem, macałem i nawet siedziałem za kierownicą. W realu "wygląda" nawet nawet.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum