Nie, nie zmienię zdania, przeczytałem i mam to gdzieś co gość napisał.
Ja chyba wystarczająco wypowiedziałem się na temat tego samochodu i jego właściciela (nie podoba mi się), on też wyraził swoje zdanie na temat AR i forumowiczów.
A w związku z tym że nazwał "ciulami, co zazdroszczą" wszystkich którzy źle się wypowiedzieli o jego "aucie", dyskusja z nim nie ma najmniejszego sensu.
Proponuje aby faceta zawiesić. Po co ktoś ma zakładać konto po to żeby odreagować swój stres związany z ciągłymi atakami na jego samego za to że "troszke" znowu w życiu mu nie wyszło.
Ten gościu pewnie wcześniej tuningował babki w piaskownicy i majtki w tylniej części a że troszkę podrósł to wzioł się za coś o czym niema zielonego pojęcia i s...ł to, dlatego powinien wrócić do piaskownicy i robić to co robił wcześniej
_________________ Alfa Romeo mio signora la strada
Ten gościu pewnie wcześniej tuningował babki w piaskownicy i majtki w tylniej części a że troszkę podrósł to wzioł się za coś o czym niema zielonego pojęcia i s...ł to, dlatego powinien wrócić do piaskownicy i robić to co robił wcześniej
Trafnie ująłes temat
Tyle aut wkoło, marek od cholery a on akurat musiał Alfe dopaść...
Model: Inny
Silnik: inny
Rocznik: 2007
Wysłany: 2008-04-15, 08:50
e, tam. Zapisał by się na forum, pokazał swojego potwora w kilku gazetach, pojechał by do tego buraka tede i jego wiesniackiego programu i połowa z was pisała by że super itd.
Mam dac przykład??
e, tam. Zapisał by się na forum, pokazał swojego potwora w kilku gazetach, pojechał by z tym scierwem do tego buraka tede i jego wiesniackiego programu i połowa z was pisała by że super itd.
Mam dac przykład??
ja nie mogę co wy macie do tedego ja akurat świetnie się ubawie i uśmieje..
np ostatnio koleś pokazywał sowjego malucha w rdzy i tede podsumował tak , kupujemy malucha za 100zł szlifierkę za 28zł sól i wode bierzemy od mamy i tuning mamy , ja osobiście byłem popłakany ze śmiechu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum