Jakby wyjechać taką RZ na ulicę, to dam sobie rękę uciąć że ludzie by myśleli że to nowy model Alfy. Na tym polega czar tej marki, że robi takie samochody które nigdy się nie starzeją
Prosze bardzo, Montreal na żywo
Zdięcia z przed 2 lat, ale autko ciągle w tych samych rękach
ciekawe kto jest szczęśliwym posiadaczem Montreal, zdziwiłem się, że jest na polskich tablicach , dużo bym dał żeby ją zobaczyć na żywo, może kiedyś na jakimś spocie, kto wie...ech...piękna jest
ciekawe kto jest szczęśliwym posiadaczem Montreal, zdziwiłem się, że jest na polskich tablicach , dużo bym dał żeby ją zobaczyć na żywo, może kiedyś na jakimś spocie, kto wie...ech...piękna jest
P. Nagórski, /Poznań, właściciel ASO i spec od Alfy Romeo, prawdziwe Cuore Sprtivo
Posiada (między innymi) tego właśnie Montreala, Giulię Sprint, Bertonkę GTV 2000....
_________________ Nie podoba Ci się mój styl jazdy?
To zejdź z chodnika...
Posiada (między innymi) tego właśnie Montreala, Giulię Sprint, Bertonkę GTV 2000....
Dokładnie tak jak napisałaś, ale jeszcze w swojej kolekcji posiada Spindera 1.4 Juniora, a sam obecnie jeździ 166 bo musiał sprzedać GT gdyż potrzebował kasę na mini muzeum Alfa Romeo które chce stworzyć przy swoim warsztacie.
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum