Nie podoba mi się, z jednego i to bardzo ważnego powodu. Tą Alfę opracowali i zbudowali FRANCUZI. Włoski producent użyczył tylko swojego Now-How i znaczka. Więc ten prototyp, poza znaczkiem i serduszkiem nie ma nic wspólnego z Alfą Romeo. Nie wiem co Wam się w tym aucie podoba, ale naprawde widać w nim brak włoskiej stylizacji
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
Jak najbardziej
Nie mam nic do Francuskich Aut
ale Alfa i Francuzi ................
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
Nie zapominaj ze Francuzi tez kiedys robili wspaniale sportowe auta, wez Bugatti np...
_________________ Kupie Alfe Romeo 33 4x4 kombi
Praktyka - jest wtedy gdy wszystko dziala, ale nie wiemy dlaczego.
Teoria - jest wtedy gdy wiemy wszystko, ale nic nie dziala.
My laczymy praktyke i teorie - nic nie dziala i nie wiemy dlaczego!
artii_!3 [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-19, 21:19
Zgadzam sie z KUBASEM
KUBAS napisał/a:
zajefajna bryka...
cos ala ferrari
takim czyms to by człowiek pośmigał...
a kto by nie posmigal:).Tylko zauważylem w alfie,że im nowszą produkują to tym bardziej jest nie poddobna do normalnej alfy np.159.Gdyby tak porównać w wyglądzie 159 i DIVA to nie są tak do siebie podobne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum