Nie wiem czy spadek czy juchta, ale nie mam nic przeciwko
Wreszcie bym miał wybór
Do kościoła tym, a do pracy tym, no coś by się na tor znalazło
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
mnie sie podoba fotka na ktorej Biale Porsche 356 stoi przed Volvo P440, lub Triumph obok pierwszego prototypowego Citroena 2CV
_________________ 0-100km/h--- 9.73 s
1/4 mili --- 17.43 s
Trzy osoby na pokladzie czyli Potencjal jest.
ALFA sprzedana teraz czas na Lancia 2.0 T
0-100km/h---6.8s
1/4mili --- 15.15s Czas na Virusa...
Oj bedzie sie działo
To poprostu jest dziupla konesera, lub fachowca zlodzieja ktory dzialal od lat 20 po schylek lat 70 zeszlego wieku... hehe tylko tyle mi przychodzi na mysli... Poniewaz prawdziwy koneser mialby takie cacka przynajmniej umyte z 15 letniego kurzu... a te kopy ptakow sa okropne....SZOK ze takie cudenka tak sa zaniedbywane...
Jedno mnie ciekawi dlaczego i skad tam tyle takich autek z roznych krajow. Zaporozec, Fiat 500, Volvo, Saab,Alfa Romeo,Triumph,Lancia,Berlinnetta B4,MINI,Opel GT, Porsche, Merce, Renault R10, i skad tam sie znalazly bolidy F1 z lat 60??
_________________ 0-100km/h--- 9.73 s
1/4 mili --- 17.43 s
Trzy osoby na pokladzie czyli Potencjal jest.
ALFA sprzedana teraz czas na Lancia 2.0 T
0-100km/h---6.8s
1/4mili --- 15.15s Czas na Virusa...
Oj bedzie sie działo
Ostatnio zmieniony przez ANGEL 2007-02-26, 10:40, w całości zmieniany 1 raz
Właśnie ta stodoła stoi w Portugalii. Pewien Pan kupił tą stodołę z zamiarem zrobienia tam kurnika. Gdy ją kupił i zdecydował, że chce zrobić tam remont postanowił zabrac sie do rpacy. Gdy otworzył drzwi jego oczom ukazał sie taki właśnie widok. Około 150 oldtimerów.
stodołe juz mam i 2 alfy . patrola ale takie cacka- hm do emeryturki moze uzbieram!!!
ALE wrazenia niesamowite ! i te piekne starosawne kabrioleciki na drewnianych szprychowych kółeczakch oc- nio i naj ALFY - JADE TAM!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ ALFA 164 Q4 V832V FERRARI- JUŻ SIE SKŁADA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum