Wysłany: 2005-10-20, 21:28 no pany.. to żem do saloonu dzisiaj zajechał :D
w dniu dzisiejszym poraz pierwszy ujżalem piękną, najpiekniejszą, najwspanialszą, najszybszą... czarną alfe 159
pooglądalem z zewnątrz, w srodku i autko niesamowite pod kazdym wzgledem, bez wątpienia dla indywidualistow chcacych sie wyrozniac czyli dla nas alfistow
jak sie stanie z przodu auta, troche mi sie moja 155 po liftingu kojarzy w miejscu tych szerokich błotnikow i maski, przod w nowej alfie jest bez wątpienia czyms wyjątkowym, chodz umycie tych zakamarkow napewno troche zajmie czasu, ale co to dla nas zapalonych woskowaczy lakierow
ogolnie jedno co mi sie marzyło to usiąśc za kiere w wygodny kubełkowaty fotel i usłyszec pomruk twin sparka
niestety owa wersja ktrą dzisiaj mialem przyjemnosc oglądac byla podstawową 1,9JTD ale standard i tak miala wysoki..
cena niestety nie w moich zakresach
pozdrawiam wszystkich smigających alfami
tez bym chcial zobaczyc, a jeszcze chetniej umowilbym sie na jazde probna, ale najblizszy salon mam w gdansku i chyba w gorzowie ;/
w szczecinie nie ma ani salonu, ani pozadnego serwisu.
ale narazie moge sobie poogladac zdjecia
moze jak pojade do rodziny do sosnowca to tam zahacze o salon
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum