Teraz dowiedziałem sie, że jak właściciel za oceanem to autko nie jeździ a poza tym skonczył się 2 miesiące przegląd techniczny, choć w opisie (20 stycznia) bylo "wsiąść i jechać" (pierwsza niezgodność}.
Czyli stacja kontroli pojazdów przede wszystkim i laweta żeby do niej dojechać, bo "dziś"policyja jest nieubłagana.
Z dwojga złego dobra okazja, bo diagności sprawdzą co swoje a ja zobaczę samochód od spodu.
Liczę jeszcze na sugestie od na co dzień jeżdżących takim autkiem.
Wszem jeszcze raz dziękuję.
samochód można w każdej chwili obejrzeć w Głuchołazach
ja pierwsze co bym zrobił to własnie pojechał i zobaczył auto
_________________ "(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakręty są dla szybkich kierowców" C. McRae
alfaro [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-18, 14:23
No więc odbieram autko z córką w poniedziałek w Głuchołazach. Będzie słoneczna pogoda zrobie fotki (alfie) i podeśle link. Wracając paliwo na full i czadu. Ciekawe ile przejadę kilometrów na pełnym zbiorniku. Oczywiście dam znać. Pozdrawiam.
_________________ Pewnego wieczoru ktoś mi powiedział:
"Gdyby Alfiści założyli kościół, to byś sie do niego zapisał!!"
I miał racje..
alfaro [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-20, 22:13
Hey
Autko kupione troche zaniedbane w srodku, trzeba wymienic lampe przednia i klocki hamulcowe, z zewnatrz nie byl bity. Przeglad wydaje sie realny.
Czy ktos ma do sprzedania reflektor prawy lub samo szklo?
Teraz jestem w gorach i niema zabardzo netu.
Auto jest córki to ona siedzi cały czas
Mam pytanie co oznacza się świecąca sie kontrolka od hamulca ręcznego i kontrolka od lewych drzwi na tablicy rozdzielczej.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum