Oglądaliście jazdę próbną na TVN Turbo? Kogo oni biorą do oceniania tych samochodów Jakieś 1/4 mili zafundowali Alfie A na koniec powiedzieli,że bunkier typu TT lepszy od GT.Mądrzy to oni nie są
DaSilva twierdzi że Audi A5/S5 to najlepszy z jego projektów.
Uważam że trochę przesadził. Po tym jak zaprezentowano AR156, już nigdy nic ładniejszego nie wymyślił.
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
Ostatnio zmieniony przez Emenems 2007-06-30, 11:18, w całości zmieniany 1 raz
brrzzzyyyydkkiieee, wyglada jak jakies bmw połaczone niewiadomo z czym
to juz cls ma jakis styl ale napewno nie to brzydactwo
wiesz, podalem za przyklad ferrari (fuckt 3,6s) juz nawet nie ze wzgledu na osiagi ale na zupelnie inne prowadzenie, co z tego ze wpakowali do tej audicy doskonale osiagi jak pewnie rozklad masy i manewry przy wyzszych predkosciach są fatalne.. a chyba nie kupuje sie takiego szybkiego auta do jazdy po miescie gumball tym dziadkiem napewno nie wygrasz
lepiej dorzucic pare setek i miec superszybki samochod z doskonalym prowadzeniem a nie taką pseudowyscigowke
ale rowniez oboje wiemy ze po pewnej granicy 4x4 robi sie wadą
moim zdaniem przy starciu sprawnosciowym z jakims nawet starszym ferrari typu 355 to auto wypadło by smiesznie nawet z takimi osiągami, bo to glupota ładowac takie moce do cywilnego auta dla nieco ponadprzecietnego niemca
ferrari nie jest problemem serwisowac chyba ze gdzies na trasie padnie, w pobliskim Berlinie masz profi serwis
Ja,jeżeli kiedyś zrezygnuję z Alfy to napewno nie kupię niemca.Nawet żeby miało 500KM i nazywało się RS10.Może to by była Honda np. Accord np. TypeR
Ale o gustach się ponoć nie dyskutuje więc kończę.
Ogólnie jeździłem Audi mają osiągi, porządne wykonanie, jakościowo nie zrównane, ale.... są straszliwie nudne!
Tak, to jest właśnie to. Mimo poprawionej stylizacji i tak ten samochód jest sterylny i typowo niemiecki. I to jest właśnie to- niemieckie auta może mają moje uznanie, ale nie wygrywają moich uczuć. Podczas jazdy czuje się jakbym jechał poprostu samochodem..... a w Alfie czuję jednak coś więcej- jak to mój ojciec powiedział, który był pro Audi- "jak się wsiada za kierownice do Alfy to aż chce się przycisnąc i jechać przed siebie". Audi daje osiągi i szybkie przemieszczanie ale czegoś im brakuje do Alfy. I nie chodzi mi o KM, czy wartość Nm.
To jest tak jakby wejść do restauracji we Włoszech i w Niemczech- w Niemczech wszystko spokojnie i cicho, a we Włoszech?? Na jedzenie czeka się długo, a kelner krzyczy i dużo gestykuluje- ale mimo wszystko ciągle coś się dzieje.
moim zdaniem brera to jedna z najpiekniejszych alf jakie moje oczy widzialy zarowno z zewnatrz jak i w srodku... wykonczenie to rewelacja i te kolorki skór mniam mniam
łyknął bym nawet chyba tego gnojka 200 PS zamiast beny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum