jakos tak to rozciagnelo ten przod i nie jest tak zgrabna jak normalna wersja.. nie za bardzo mi sie podoba
podoba mi sie wspolpraca z maserakiem, ale co to alfa juz nie ma zamiaru rozwijac silnikow czy jak? ;/ myslalem ze 169 to bedzie wyjatek, a tu silniki maserati w alfie staja sie codziennoscia...
Lepiej niech wkladaja silniki od Maserati, niz jezeli maja wkladac z Fiata
A tak na powaznie to ciekaw jestem dlaczego nie chca wrocic do boxerkow, bardzo nad tym faktem ubolewam.
_________________ Kupie Alfe Romeo 33 4x4 kombi
Praktyka - jest wtedy gdy wszystko dziala, ale nie wiemy dlaczego.
Teoria - jest wtedy gdy wiemy wszystko, ale nic nie dziala.
My laczymy praktyke i teorie - nic nie dziala i nie wiemy dlaczego!
Lepiej niech wkladaja silniki od Maserati, niz jezeli maja wkladac z Fiata
A tak na powaznie to ciekaw jestem dlaczego nie chca wrocic do boxerkow, bardzo nad tym faktem ubolewam.
Silnik nie ma być prosto z Maserati ale powstający w wyniku kooperacji Maserati + Alfa. Będzie to normalna, włoska, wściekła V8 . Wszystko lepsze niż opel pod maską
na satce ab motoeur była wzmianka- silnik ma być specjalnie dla alfki- na pewno baza silnika jest seryjna a osprzet i komp juz bedzie indywidualny- spr. sie czegos dowiedziec - dam znac
_________________ ALFA 164 Q4 V832V FERRARI- JUŻ SIE SKŁADA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum