Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 731 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2008-03-04, 17:06
szamacz napisał/a:
Hmm na bank walona, lub coś z nią nie tak, kto sprzedaje rocznego dieasla ???
Bez przesady...Ludzie na zachodzie sprzedaja auta,kupuja nowe i tak wkolko.to nie jest tak jak u nas ze kowalski jezdzi 10 lat tym samym autem.a z drugej strony wejdz na otomoto i zobacz ile jest diesli juz do sprzedania rocznych...czyzby wszystkie bite
dziwny argument!
ale wracajac do auta to piekna sztuka taka mi sie marzy-wlasnie taka...czy ktos moze mi zadatkowac a za 2 lata ja odbiore
Chłopaki z Lancia Team to naprawdę super fachowcy i mechanicy.Auta które sprzedają są prześwietlone i kupujący wsiada do samoch. i się nim cieszy,nie musi po zakupie dokonywać wymian oleju,rozrządu itp. rzeczy.
A 159 jest szalenie piękna ,ale niestety narazie nie osiągalna
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
Chłopaki z Lancia Team to naprawdę super fachowcy i mechanicy.Auta które sprzedają są prześwietlone i kupujący wsiada do samoch. i się nim cieszy,nie musi po zakupie dokonywać wymian oleju,rozrządu itp. rzeczy.
Nie którzy mają trochę inne zdanie, ale ja się na ten temat nie będę wypowiadał bo ich nie znam
W tym temacie można sobie trochę poczytać
Ja mam auto z LT. Przed zakupem dostałam miernik grubości lakieru i mogłam sobie sprawdzić Po zakupie auto zostało podpięte pod examiner i okazało sie ze przebieg też jest w porzadku.
Fakt, ze maja wysoke ceny ale coś za coś
Alez cudna sztuka Zebym mial tyle kasy Ciekawe czy to wnetrze to Pieno Fiore
Nie. Skóry manufaktury Poltrona Frau są z jasnych tylko beige i grigio. A to jest klasyczne wybarwienie cuoio, czyli naturalna skóra. We włoskich samochodach najczęściej zestawiane z grafitowymi dywanikami. W mojej pierwszej 147, którą miałem od nowości miałem taki kaprys, że sobie taką zafundowałem Cudna!
Korczu napisał/a:
szamacz napisał/a:
Hmm na bank walona, lub coś z nią nie tak, kto sprzedaje rocznego dieasla ???
Bez przesady...Ludzie na zachodzie sprzedaja auta,kupuja nowe i tak wkolko.to nie jest tak jak u nas ze kowalski jezdzi 10 lat tym samym autem.a z drugej strony wejdz na otomoto i zobacz ile jest diesli juz do sprzedania rocznych...czyzby wszystkie bite
Taaa, i na Zachodzie, żeby najeść się miodu starczy schylić się do strumyka
Przeciętna użytkowania samochodu w Niemczech to 3 lata, w Polsce 4 lata. Ale diesle to samochody długodystansowe, na autostrady, na codzienne dojazdy do pracy po 50-150 km. Wcale nierzadkie są przebiegi tzw. JW Jahrewagen po 100 tys. km. Tylko dodaje się wtedy BAB, że po Bundesautobahnie, czyli w domyśle mniej zniszczone. A jaki tu podają przebieg? Jak ktoś jeździ 20 tys rocznie, to dla małego przebiegu nie kupuje się diesla. Kwestia cen diesli, podatków w ropie i bezpośrednich.
_________________ Pozdrawiam,
Włodek z Poznania
AR 75 1.8 carb.'85 rosso Alfa
AR 156 2.5 V6'01 blu cosmo
ex AR 147 1.6 TS 16V'01 blu inca (3 lata)
ex AR 156 1.6 TS 16V'99 azzurro Tazio (1 rok)
IK@R # 1094
www.pyrateam.cuoresportivo.pl www.cuoresportivo.pl
Ostatnio zmieniony przez WlodekzPoznania 2008-05-11, 10:46, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum