Wysłany: 2007-04-15, 18:00 Alfa Romeo Villa d'Este
Chyba cos umknelo naszej uwadze
Moim zdaniem przod calkiem fajny, po poprawieniu kilku dupereli bylby bomba:)
Tylu jakos nie widze...
Profil... Jakby weszlo do produkcji to pewnie by ja napompowali jak brere
Oldschoolowa maska - swietne rozwiazanie
A co to za dziwadlo to nie mam pojecia... Jak skrzynia biegow moze byc z tylu?? I co to znaczy 50/50 ? Jeszcze ten silnik... Wyglada jak boiler
Jeszcze kilka zdjec z plasteliny
Fajnie by bylo jakby ten chlopak, ktory wygral konkurs zastapil panow z VW A zreszta... I tak ja ucywilizuja i bedzie kolejnym 2 tonowym coupe, przypominajacym hatchbacka
Jak dla mnie wszystko zawalicho oprocz przodu, ktory tez nei ejst najgorszy. Osobiscei bym troche przeprojektowal. Bryczka moze byc z tego calkiem nienaganna
_________________ POZDRAWIAM
-----------------
AR 166
wsiadlem...
...moglbym nie wysiadac...
Kumpel, ktory sie tym interesuje mowil mi, ze w takich konceptach/projektach zazwyczaj chodzi o pomysl - jakies nowe rozwiazanie. Dlatego wiekszosc projektow wyglada tak smiesznei. Proporcje zazwyczaj sie zmieniaja, przyklad brery
Ja watpie, zeby to weszlo do produkcji, to tylko jakis konkurs, ktory wygral jakis student wlasnie z tym projektem Podalem bardziej jako ciekawostke...
Nic nie będzie, to tylko modelik "w skali". Co dla ludzi którzy lubią się podniecać na różnych salonach samochodowych.
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum