Nazwa fajna, nawet bardzo, ale nie wiem czy pasuje do tego modelu Jak patrze na 159 od przodu to widze wściekłość w jej oczach a nawet się jej boje. A przy juniorze brakuje mi tego odczucia. Ogólnie nie podoba mi sie ten model , wizualnie.
Z tą Furiosą to ponoć nic pewnego. Szefostwu AR nie podoba się ta nazwa bo kojarzy się z wkur.... babą.
Zastanawiam się w takim razie , po co te plebiscyty
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
No czyli mozna zmienic temat na Alfa Romeo Mito 2009
Mi ta nazwa srednio pasuje, ale ponoc po wlosku to znaczy mityczna, legenda, cos w tym stylu, czyli bardzo pozytywne
MITO oznacza MIlano TOrina czyli połączenie pierwszych liter Mediolan i Turyn
Szkoda tylko ze silniki juz całkowicie fiatowskie...Ale autko piękne. Tylko nie wydaje mi sie zeby wersja 1.8 turbo 230KM miała oznaczenie GTA, jak juz to TI.
A tak z innej beczki-wyobraźcie sobie co by było jakby Alfa powróciła do boxerów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum