No to widzę że jest nas dwóch...mi się marzy taki model który mógł bym dopieścić.....cudowna sprawa.a z dostępnośćią wiem że nie ma ich zawiele...cóż poczekam może się coś natrafi
bo jest ich bardzo mało obecnie....a są jeszcze modele 3 drzwiowe...ja widziałem taką w czerwonym kolorze i zwaliła mnie z nóg...jak z fabryki...taka wypieszczona,coś wspaniałego
bo jest ich bardzo mało obecnie....a są jeszcze modele 3 drzwiowe...ja widziałem taką w czerwonym kolorze i zwaliła mnie z nóg...jak z fabryki...taka wypieszczona,coś wspaniałego
wszystko pięknie, tylko-że podłoga nie istniej w tym aucie w sumie :/
progi są nawet niezłe, ale podłoga zjedzona, jakiś mądry człowiek wykleił całe auto karimatą w środku, karimata namokła, zgniła czy coś i pogłoga sie dematerialozowała
w planach spawanko i potem moze swapik na jakiś lepszy silnik, bo 1.4 8v które jest zawodzi i zajechane dość mocno kopci strasznie olej
no -chyba-ze ma ktoś namiar na rozbitą 33 ze sprawnym silnikiem w waw ?
jabel [Usunięty]
Wysłany: 2008-03-12, 13:16
wszystko pięknie, tylko-że podłoga nie istniej w tym aucie w sumie :/
progi są nawet niezłe, ale podłoga zjedzona, jakiś mądry człowiek wykleił całe auto karimatą w środku, karimata namokła, zgniła czy coś i pogłoga sie dematerialozowała
w planach spawanko i potem moze swapik na jakiś lepszy silnik, bo 1.4 8v które jest zawodzi i zajechane dość mocno kopci strasznie olej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum