Kolejne Fotki. Ten przód.....nie wiem co mam o tym myśleć.
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
W Google fajne rzeczy można znaleść.
Jak wam się teraz podoba ?
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
Chrrender, do wszystkiego sie potrafisz dokopać Co nie zmienia faktu że od jakiegoś czasu na tych wszystkich wizjach wygląda dość podobnie i chyba w produkcyjnym modelu za duzo się nie zmieni.
Z tej strony wynika że Alfa Romeo zamierza opóźnić premiere AR 149 do 2009 roku .
Zmiane terminu premiery tłumaczą tym, że chcą maksymalnie dopracować auto oraz skupić się na wprowadzeniu na rynek Alfy Junior (malutkiej, premiera w 2008 roku).
Za to w 2007 roku czeka nas nowa wersja silnikowa do AR 147.
Cytat:
Alfa Romeo 147 1.4 Turbo (120 & 150Hp) - July / August 2007
Fiatowski silnik Starjet +Turbo hmmmm..
No ale to tylko plotki.
Ostatnio zmieniony przez Emenems 2006-10-20, 18:44, w całości zmieniany 1 raz
W dobie unifikacji nie jest to niemożliwe.. A, że Bravo do brzydkich nie należy... Jeżeli ma to spowodować ograniczenie kosztów i spadek ceny 149 o 10-15%, to ja chyba jestem za.
Na couresportivo gdzies w jakims artykule o stylistyce alfy byla historia da silvy i poczatki w alfie... a ten bungle to chyba prowokacja jakas, gdzie tam poczciwej 145 do tych kartonowych pudelek z ksenonami
Chris Bungle projektował Bravo , Brava i Marea. 145/146 jest autorstwa Waltera da Silvy.
Cześć . NIEPODOBA się i już.
Za mały gril.
Lampy powinny być jak kocie oczy coś z tych obecnych ala (VAIPER)
Zegary powinny mieć srednica o ok. 2 cm większe.
Nad oświetleniem wewnętrznym schowek na okulary (noc -słońce)
Kokpit w stronę kierowcy jak w 156 / 159,
Alfunia powinna być dla kierowcy nie koleżanki ona niech się cieszy że siedzi z boczku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum