Witam.
Interesuje mnie jak Wam sie sprawuja zmeiniarki (6cd (nei wiem czy inne montowali)).
Ja mam problem ze swoja... Strasznie mnei denerwuje bo juz delikatne dolki powoduja przerywanie odtwarzania. Poza tym nie wszystkie nagrywane plyty odtwarza.
Jakies porady?
_________________ POZDRAWIAM
-----------------
AR 166
wsiadlem...
...moglbym nie wysiadac...
Tu mogę tylko potwierdzić. Miałem już kilka zmieniarek i w jednej pomogła wymiana poduszek silikonowych (elementy zawieszenia mechanizmu) w innych czyszczenie soczewki a w jednej niestety wymiana czytnika z czego ta ostatnia opcja jest niestety najdroższa.
Bardzo chetnie skorzystam za jakis czas jezeli jeszcze propozycja bedzie aktualna. W tej chwili nei chce sei za to brac bo wlasnie mi sie sesja zaczela no i niestety ...
Jezeli bedzie za okolo 2 tygodnie taka mozliwosc to sie odezwe do Ciebnie. Tymczasem dzieki wielkie.
_________________ POZDRAWIAM
-----------------
AR 166
wsiadlem...
...moglbym nie wysiadac...
rafi778 [Usunięty]
Wysłany: 2007-06-20, 11:38
witam.
nie mam zmieniarki i nie bardzo wiem jaka tam pasuje.slyszalem ze jakis model Sony.Czy ktos wie cos na temat??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum