Czesc padla mi pompa wspomagania kupilem nowa bylem w aso i nie wymienia mi bo robia tylko na wlasnych czesciach wiec wstawilem do mechanika oddal mi fure po 2 dniach i nie wymienil pompy stwierdzil ze trzeba wymontowac silnik zeby wymienic pompe moze ktos robil juz cos takiego potrzebuje porady jak to zrobic ??
Hej, cos mi strasznie swiszczy jakby uszkodzone lozysko , wiec zaczalem poszukiwac problemu i miejsca skad dochodzi dziwny odglos. Obstawiam rozrzad albo wspomaganie.
Rozrzad juz jest bede we wtorek robil wymiane, ale przy ogledzinach faktycznie moze byc problem z wyimana pompy wspomagania, bo wyglada na to ze jest ona z tylu silnika i chyba faktycznie trzeba opuscic silnik wiec mysle ze obawy twojego mechaniora sa uzasadnione. Ale skoro mechanior boi sie wyjac silnik to chyba czas najwyzszy poszukac innego warsztatu. Powodzenia !
_________________ Nowy
mick [Usunięty]
Wysłany: 2007-09-01, 13:42
możesz spróbować jak poniżej jednak gwarancji że ci się uda nie daje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum