Wysłany: 2007-09-02, 00:58 Nanododatek do paliwa - wzrost mocy do 20%
Witajcie.
Czy ktoś z szanownych kolegów i koleżanek spotkał się z tym "cudem techniki" http://www.allegro.pl/ite...ocy_do_20_.html
Tutaj jest opis badania aut o zapłonie iskrowym i samoczynnym zastosowaniem tego środka. Osobiście nie chce mi się w to wierzyć, co tu wypisują, ale może jednak.
Dlatego też pytam jakie są Wasze opinie na ten temat.
_________________ Inżynier mechanik samochodowy ale niestety bez praktyki z AR. Pozdrawiam.
Nie oczekiwałem prób obrażania mnie, bo tak to odbieram, ale ok.
Ja też sceptycznie podchodze do różnych specyfików, które zwiastują nowy przełom w dziejach motoryzacji. Nie mniej jednak oczekiwałem fachowych opinii i dyskusji na temat tego "cudu" a nie paru wypowiedzi nic nie wnoszących do sprawy.
Za około miesiąc mają się pojawić mniejsze (oby bardzo) opakowania tej nanosubstancji, lecz nie wiadomo jeszcze po jakich cenach. Ja może się skusze, zobaczzymy.
A swoją drogą odbiegając od tego, że to jest prawdopodobnie ściema niesamowita to czy ktoś z wypowiadających się wie czym jest wogóle nanotechnologia? Jeśli tak, to zapewne wie, że co z tym jest związane zakrawa o cud i nie mieści się w ludzkim pojęciu. Poszukajcie w necie - to bardzo ciekawe. Hasła nanotechnologia, nanotechnika, nanoroboty...
Bez urazy, pozdrawiam
_________________ Inżynier mechanik samochodowy ale niestety bez praktyki z AR. Pozdrawiam.
Nanotechnika nanotechnika, a cudowne specyfiki z allegro - swoja droga. Po prostu po przeczytaniu opisu stwierdzilem, ze jest to produkt z tej samej polki co magnetyzery. Osobiscie - radzie ci tego nie wlewac, bo mozesz zafundowac sobie remont silnika. Ale zrobisz, jak uwazasz. Moja zona jest chemikiem z wyksztalcenia - i tak samo stwierdzila, ze to lipa jakas....
I nikt cie nie probuje obrazic, tylko drwimy sobie z samego specyfiku.
To jest zabarwione paliwo lotnicze, na streetracing ktos to kupil i napisal ladnie opinie o takim cudzie ktory po kilku tysiacach robil z silnika magiel
_________________ 159- 240/460 Tir madafaka wyprzedzacz)
AR 156 3.2GTA (LokiecStyle)
Ghibli 2.8 Bi-Turbo 321km (Panzerwagen Killer)
Bravka 1.2 zielonka (Po pietruszke)
156 2.4 Grafittowy klekot 180/380- historia
Nie mam Polskich liter !!!!!!
...jak to byłoby wystawione w jakimś sklepie motoryzacyjnym to może, ale nie na allegro:/
ja nikogo nie chce obrazić tym, że kupuje coś takiego bo też mnie wiele takich rzeczy ciekawiło, ale do ofert z allegro podchodze z wieeeeeeeeeeeeelkim dystansek
Ostatnio zmieniony przez Dj.iCE 2007-09-04, 10:59, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum