Witam, kupiłem dziś AR166 i wymieniłem akumulator, gdy włozyłem nowy nie moge właczyc radia, trzeba jakis kod, mysle ze własnie od radia, ale nie wiem gdzie go szukac. Prosze o pomoc.
Witaj powinienes mieć kod ICS ,nalezy go wprowadzic i napewno zadziała radio.Odszukaj gdzieś w papierach , a jak nie , To od poprzedniego właściciela się dowiedz
Ostatnio zmieniony przez zdziba 2007-07-30, 17:41, w całości zmieniany 1 raz
Dzięki za rade, papiery przepatrzyłem i nic nie znalazłem, co do poprzedniego własciciela to sprowadziłem auto z Włoch i nie mam sie z nim jak skontaktowac, jest moze na to jakis inny sposób?? np jakis ekektryk czy ASO w ostatecznosci.Potrzebna skuteczna pomoc!!
_________________ Jeśli kraść ... to miliony.
Jeśli się kochać ... to z księżniczką.
Jeśli jeździć autem ... to tylko Alfą Romeo.
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '01
Fiat Marea 1.9 JTD '00
Audi A4 1.9 TDI Quattro Avant '96
Ja tez po sprowadzeniu auta z Niemiec nie posiadałem kodu do radia...
Pozostał tylko slad na instrukcji użytkownika w miejszcu, gdzie była chyba tabliczka z kodem.
W związku z tym zawitałem u elektryka i za czterdzieści złociszy mam kod 1111
pozdrawiam
Juz jest dobrze, byłem dzis u elektryka ale powiedzieł ze dałby rade bez problemu wykombinowac kod tylko musiał by widziec jakis numer który jest podobno na radiu w srodku, tylko problem w tym ze nie podejmował sie rozbiórki deski bo nie chciał niczego urwac.Czy moze jest jakis sposób bez rozbierania deski lub przynajmniej jak ja rozebrac niczego nie urywajac.
_________________ Jeśli kraść ... to miliony.
Jeśli się kochać ... to z księżniczką.
Jeśli jeździć autem ... to tylko Alfą Romeo.
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '01
Fiat Marea 1.9 JTD '00
Audi A4 1.9 TDI Quattro Avant '96
A tak wogóle to mam ALFE od wczoraj, zrobiłem ok 300km i juz nie chce mi sie z niej wysiadac, ciagle bym mógł jezdzic, tylko to radio, miałem fotki wrzucic ale jakos czasu nie mam aby je zrobic, jak tylko bede miał kiedy to zrobie na 100% , niech mówia o Alfach co chca, ja innego auta nie chce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum