Witam, tym razem pytanie związane z estetyką Gdzie mogę kupić kluczyk, a dokładnie obudowę kluczyka z pilotem. Moje są strasznie ściorane. Fajnie by było nabyć samą obudowę bez wnętrzności, które są sprawne. Pozdrawiam Michał
Witam, tym razem pytanie związane z estetyką Gdzie mogę kupić kluczyk, a dokładnie obudowę kluczyka z pilotem. Moje są strasznie ściorane. Fajnie by było nabyć samą obudowę bez wnętrzności, które są sprawne. Pozdrawiam Michał
ASO, allegro, ewentualnie punkty dorabiania kluczyków - widziałem, że mają kluczyki scyzoryki, może coś podejdzie i da się coś przerobić. To pierwsze co mi na mysl przychodzi... Daj znać bo sam mam jeden do drobnej reparacji.
Te kluczyki są beznadziejne. A gumowy przycisk do centralki na grzbiecie kluczyka to poroniony pomysł. Mam 3 kluczyki i z każdego ta gumka złazi
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 770 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2007-07-14, 18:08
przerabialem ten temat
nie da sie wymienic samej obudowy(probowałem),w aso komplet kluczykow kosztuje 450zł i trzeba miec w tym przypadku karte codową,albo tansza opcja dobry elektryk,mianowicie dostajecie od niego 2 kluczyki scyzoryki(niestety juz bez loga alfa romeo ) on programuje je i jest git.
koszt 2 kluczykow scyzorykow to granica 150 zł + robocizna okolo 50 zł.niektore warsztaty robocizne maja wliczona w koszt kluczykow.na allegro macie duzy wybor kluczykow uniwersalmych,mozna kupic taniej i zaplacic elektrykowi za robocizne.
Kluczyki Alfa Romeo sa jednorazowego kodowania-niestety!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum