Jakiś czas temu (chyba ze 3 tygodnie) spotkałem się z nią na światłach i muszę przyznać, że zrobiła wrażenie, no, a teraz jakby ktoś chciał, to może być jej właścicielem, niestety za niebagatelną sumkę...
http://moto.allegro.pl/it...on_2_0_jts.html
z opisu wynika że w cenie jest nietanie audio choć to akurat wcale nie oznacza dobre (jednostka główna widoczna na zdjęciu świadczy o tym ze niekoniecznie musi to grać)
widać że auto na firmę i rejestrowane jako 4 osobowa ciężarówka - natychmiast wywaliłbym paskudny plastik z w tylnej kanapie tak aby znów stała się przynajmniej teoretyczniej 5 osobowa plus zastapiłbym max niepraktyczną tapicerkę na skórzaną (jasną skórę duzo łatwiej utrzymać w czystości niż jasną tapicerke materiałową)
Oczywiście nie kupiłbym jej dla audio.
Mnie natomiast razi jak na alfistę przystało (o czym mowa w opisie aukcji) spalona któraś z żarówek... No, jeśli to żarnik ksenonowy, to wydatek większy:)
widać że auto na firmę i rejestrowane jako 4 osobowa ciężarówka - natychmiast wywaliłbym paskudny plastik z w tylnej kanapie tak aby znów stała się przynajmniej teoretyczniej 5 osobowa
Tylko że zrobienie 5 miejsca nie jest takie łatwe. Trzeba sobie szukać nowej kanapy
marcins737, prawda z tym plastikiem. 156 mojego ojca była właśnie kupiona jako ciężarowa, i ten plastik wygląda strasznie tandetnie. Jest twardy i wydaje się że może się połamać. A do tych uchwytów na kubki/puszki lepiej nic nie wkładać bo one nic nie trzymają
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum